Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

button does not work

OP MaxCraft02

5th August 2014, 11:51 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Hello,


Volume buttons on my phone almost does not work. ie it works but from time to time. you have a solution?

Sorry for my Bad english, i'm French
14th August 2014, 03:22 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
up
14th August 2014, 03:33 PM   |  #3  
FSadino's Avatar
Senior Member
Flag Setúbal
Thanks Meter: 54
 
238 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by MaxCraft02

Hello,


Volume buttons on my phone almost does not work. ie it works but from time to time. you have a solution?

Sorry for my Bad english, i'm French

Stock rom? Rooted?
The Following User Says Thank You to FSadino For This Useful Post: [ View ]
15th August 2014, 11:55 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by FSadino

Stock rom? Rooted?

No
Yes

Mais ça marche toujours pas , même avec le téléphone d'origine
15th August 2014, 12:40 PM   |  #5  
FSadino's Avatar
Senior Member
Flag Setúbal
Thanks Meter: 54
 
238 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by MaxCraft02

No
Yes

Mais ça marche toujours pas , même avec le téléphone d'origine

in english please

backup and try flash a diferent rom. if the problem persists, send for repair
Last edited by FSadino; 15th August 2014 at 12:43 PM.
The Following User Says Thank You to FSadino For This Useful Post: [ View ]
18th August 2014, 10:51 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Even in recovery mode, I have exactly the same problem
18th August 2014, 02:43 PM   |  #7  
FSadino's Avatar
Senior Member
Flag Setúbal
Thanks Meter: 54
 
238 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by MaxCraft02

Even in recovery mode, I have exactly the same problem

Is probably a hardware problem but experience with other rom
The Following User Says Thank You to FSadino For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2014, 02:33 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
I try another ROM and I have the same problem
22nd August 2014, 05:01 PM   |  #9  
FSadino's Avatar
Senior Member
Flag Setúbal
Thanks Meter: 54
 
238 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by MaxCraft02

I try another ROM and I have the same problem

unroot and send to warranty
The Following User Says Thank You to FSadino For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2014, 11:56 AM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
r
Quote:
Originally Posted by FSadino

unroot and send to warranty

tank

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes