Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] How could I replace the stock rom with another ?

OP shashwat.DEVil

23rd June 2014, 11:38 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Okay , Hello guys.

I wanted to change the stock rom and replace it with another. I know I could set that launcher to use at "Always" but I wanted to replace it completely from system. I am rooted already using RootExplorer.
23rd June 2014, 04:48 PM   |  #2  
Ovi_India's Avatar
Junior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 8
 
22 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Wink Just follow the instructions in the link
Quote:
Originally Posted by shashwat.DEVil

Okay , Hello guys.

I wanted to change the stock rom and replace it with another. I know I could set that launcher to use at "Always" but I wanted to replace it completely from system. I am rooted already using RootExplorer.

YOU CAN FLASH THE PUREXPERIA Z ROM. AS PER ME ITS THE BEST ROM FOR TURBO. JUST FOLLOW THE INSTRUCTIONS IN THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...lones-t2748902


PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAY.
24th June 2014, 01:39 AM   |  #3  
FSadino's Avatar
Senior Member
Flag Setúbal
Thanks Meter: 53
 
237 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by shashwat.DEVil

Okay , Hello guys.

I wanted to change the stock rom and replace it with another. I know I could set that launcher to use at "Always" but I wanted to replace it completely from system. I am rooted already using RootExplorer.

To use another launcher, justa install it and press "Use Always" then install nobloat from playstore to remove the older one
28th June 2014, 11:47 AM   |  #4  
Junior Member
Flag SOYAT KALAN
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Phone
Quote:
Originally Posted by shashwat.DEVil

Okay , Hello guys.

I wanted to change the stock rom and replace it with another. I know I could set that launcher to use at "Always" but I wanted to replace it completely from system. I am rooted already using RootExplorer.


you can install a new launcher and set it as default lancher make it as system lancher then you can remove your old one by titaniom backup.
but you should keep original lancher as an alternative option.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes