Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,176 Members 51,690 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] How could I replace the stock rom with another ?

Tip us?
 
shashwat.DEVil
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jun 2014
Post [Q] How could I replace the stock rom with another ?

Okay , Hello guys.

I wanted to change the stock rom and replace it with another. I know I could set that launcher to use at "Always" but I wanted to replace it completely from system. I am rooted already using RootExplorer.
 
Ovi_India
Old
#2  
Ovi_India's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 19
Join Date: Jun 2014
Location: Kolkata
Wink Just follow the instructions in the link

Quote:
Originally Posted by shashwat.DEVil View Post
Okay , Hello guys.

I wanted to change the stock rom and replace it with another. I know I could set that launcher to use at "Always" but I wanted to replace it completely from system. I am rooted already using RootExplorer.
YOU CAN FLASH THE PUREXPERIA Z ROM. AS PER ME ITS THE BEST ROM FOR TURBO. JUST FOLLOW THE INSTRUCTIONS IN THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...lones-t2748902


PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAY.
 
FSadino
Old
#3  
FSadino's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 125
Join Date: Oct 2011
Location: Setúbal
Quote:
Originally Posted by shashwat.DEVil View Post
Okay , Hello guys.

I wanted to change the stock rom and replace it with another. I know I could set that launcher to use at "Always" but I wanted to replace it completely from system. I am rooted already using RootExplorer.
To use another launcher, justa install it and press "Use Always" then install nobloat from playstore to remove the older one
<<<My Work>>>

Phone: Wiko Darkfull (Dark Blue)
Android Version: 4.4.2
Software Number: PureXperia Z2 by nrupesh2912
Recovery Version: CWM 5.5.0.4
Kernel version: 3.4.5 (Sandy Kernel v1.1) by Santhosh M
Baseband version: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V6.P18 17/07/2013
Build number: 16.0.B.2.13
Antutu Benchmark: 16k+ Points

Press on button if i helped you
 
aries.hellhound
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Aug 2013
Location: SOYAT KALAN
Quote:
Originally Posted by shashwat.DEVil View Post
Okay , Hello guys.

I wanted to change the stock rom and replace it with another. I know I could set that launcher to use at "Always" but I wanted to replace it completely from system. I am rooted already using RootExplorer.

you can install a new launcher and set it as default lancher make it as system lancher then you can remove your old one by titaniom backup.
but you should keep original lancher as an alternative option.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes