FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Unfortunately, gallery has stopped

23rd June 2014, 01:48 PM |#1  
shreyas031289's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,

I am using Canvas Turbo A250 and I am facing issue with camera frequently . When I opened it it shows blank screen and when I try to switch to other option in camera it shows message "Unfortunately, gallery has stopped" .

This is get resolved when I did restart phone once or twice, however faced issue more frequently.

Could anyone please help me out in this.

Thanks in advance !!!
 
 
23rd June 2014, 03:43 PM |#2  
Ovi_India's Avatar
Junior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 8
 
More
Wink Flash a new version of stock rom
Quote:
Originally Posted by shreyas031289

Hi,

I am using Canvas Turbo A250 and I am facing issue with camera frequently . When I opened it it shows blank screen and when I try to switch to other option in camera it shows message "Unfortunately, gallery has stopped" .

This is get resolved when I did restart phone once or twice, however faced issue more frequently.

Could anyone please help me out in this.

Thanks in advance !!!

YOU CAN SOLVE THE PROBLEM IN TWO WAYS :

1. FLASH A NEW VERSION OF STOCK ROM USING SP FLASH TOOLS.
FOLLOW THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...k-rom-t2517008

2. YOU CAN FLASH THE PUREXPERIA Z ROM. AS PER ME ITS THE BEST ROM FOR TURBO. JUST FOLLOW THE INSTRUCTIONS IN THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...lones-t2748902


PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAY.
The Following User Says Thank You to Ovi_India For This Useful Post: [ View ]
24th June 2014, 07:08 AM |#3  
shreyas031289's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Does this void warranty ?


Quote:
Originally Posted by Ovi_India

YOU CAN SOLVE THE PROBLEM IN TWO WAYS :

1. FLASH A NEW VERSION OF STOCK ROM USING SP FLASH TOOLS.
FOLLOW THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...k-rom-t2517008

2. YOU CAN FLASH THE PUREXPERIA Z ROM. AS PER ME ITS THE BEST ROM FOR TURBO. JUST FOLLOW THE INSTRUCTIONS IN THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...lones-t2748902


PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAY.

24th June 2014, 12:21 PM |#4  
Ovi_India's Avatar
Junior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 8
 
More
Angry
Quote:
Originally Posted by shreyas031289

Does this void warranty ?


I had given you two links. The stock ROM does not void warranty as it is the stock ROM and untouched and not rooted. But flashing any ROM other than the stock ROM will void the warranty.


PLEASE PRESS THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAYS.
The Following User Says Thank You to Ovi_India For This Useful Post: [ View ]
25th June 2014, 10:35 AM |#5  
shreyas031289's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Info 2 Does Flasing stock rom reset my phone ?
Do I need to take back up ?
[

QUOTE=Ovi_India;53618336]YOU CAN SOLVE THE PROBLEM IN TWO WAYS :

1. FLASH A NEW VERSION OF STOCK ROM USING SP FLASH TOOLS.
FOLLOW THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...k-rom-t2517008

2. YOU CAN FLASH THE PUREXPERIA Z ROM. AS PER ME ITS THE BEST ROM FOR TURBO. JUST FOLLOW THE INSTRUCTIONS IN THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...lones-t2748902


PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAY.[/QUOTE]

Quote:
Originally Posted by Ovi_India

I had given you two links. The stock ROM does not void warranty as it is the stock ROM and untouched and not rooted. But flashing any ROM other than the stock ROM will void the warranty.


PLEASE PRESS THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAYS.

26th June 2014, 01:44 PM |#6  
Ovi_India's Avatar
Junior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 8
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by shreyas031289

Do I need to take back up ?
[

QUOTE=Ovi_India;53618336]YOU CAN SOLVE THE PROBLEM IN TWO WAYS :

1. FLASH A NEW VERSION OF STOCK ROM USING SP FLASH TOOLS.
FOLLOW THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...k-rom-t2517008

2. YOU CAN FLASH THE PUREXPERIA Z ROM. AS PER ME ITS THE BEST ROM FOR TURBO. JUST FOLLOW THE INSTRUCTIONS IN THE LINK : http://forum.xda-developers.com/canv...lones-t2748902


PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAY.

[/QUOTE]



YES. IT WILL REMOVE ALL DATA. MAKE A BACKUP.


PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAY.
15th July 2014, 07:32 AM |#7  
shreyas031289's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
The file you are trying to access is no longer available publicly.
Unable to get stock rom due to The file you are trying to access is no longer available publicly.

[

QUOTE=Ovi_India;53692144][/QUOTE]



YES. IT WILL REMOVE ALL DATA. MAKE A BACKUP.


PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON IF I HELPED YOU ANYWAY.[/QUOTE]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes