Phone [Q] Break my mobile "Lava Iris 406Q" on using automatic command(Flash Boot) .

Dear Friends/XDA members ,
I am in big trouble please kindly help me please.
in last week XDA have create a stock rom of "Lava Iris 406q".
I was download it from website... in this stock rom XDA not create instruction to use it...
but i use it without any instruction in the finally my device going break ....

on going in folder -(download it rar file then unzip)
Lava Iris 406Q S128 2014-06-03\Lava Iris 406Q S128 2014-06-03
in this folder many options to flash mobile , but for my bad luck i am use "c230wLAVA_fastboot_erase_all" windows batch file , when i open it then its says "waiting for device" then i connect my decive to computer in off mode ( my phone was switch off ) then i press volume+ and - then computer detect it and command was started automatically then it shows earesing (i don't know what was it deleted) then finally complete the command computer popup a message "device driver not install" and then i was afraid that if my mobile not on , then i try to on my mobile but it was not on(i think it is break) , no boot logo detect(press power buttom),no going on recovery mode (on press volume- with power buttom) not charging detect (when i try to charge) and not detect my device on the computer to flash it again by the "c230wLAVA_fastboot_flash_all" option. I am accidently to choose "c230wLAVA_fastboot_erase_all" this option and my device going break. I am new member of XDA please friend help me please,...
Please sir I am kindly request you to solve my thread please please...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	rk.png
Views:	9
Size:	226.3 KB
ID:	2915366  
Attached Images
File Type: jpg Untitled.jpg - [Click for QR Code] (209.0 KB, 7 views)