Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Apktool fix for windows PC

OP Yasinarefin

4th September 2014, 04:29 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
We all suffer a lot for apktool error.....
This is so annoying isn't it !!

Most of us canrt recompile successfully

I am going to give the fix for this
Download this apktool in attachment

Now extract is to your windows pc C;//users/(your name)/apktool

Now download JDK from java.com and remove all java softs you used before!!!


Now take these from your ROMS system/framework framework-res.apk,semcgenericuxpres.apk and mediatek-res.apk(if you have ).
Copy jre(whole folder) from programme files java to C;//users/user/apktool

THen open control panel > java > go to java tab > now click view > then click find > now take it to the apktool folder and then click next and minimize it dont maximize.

Not open command promt from the apktool folder and type apktool if framework-res.apk , apktool if semcgenericuxpres.apk and all other frameworks you have
Code:
apktool if framework-res.apk
You have to chose chose frameworks with your brain

Now take any thing from that rom like settings.apk

To decompile type apktool d settings.apk
Code:
apktool d settings.apk
Then do your works and then to recompile type
Code:
apktool b settings
The command for signing is given in the apktool use that for signing the apk

You are done ! Any problem comment here !!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	java.PNG
Views:	18
Size:	43.8 KB
ID:	2923805  
Attached Files
File Type: zip APktool_MiXED_by_YASIN.zip - [Click for QR Code] (9.32 MB, 69 views)
4th September 2014, 06:07 AM   |  #2  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Flag Watching from the Shadows
Thanks Meter: 11,813
 
15,306 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Yasinarefin

We all suffer a lot for apktool error.....
This is so annoying isn't it !!

Most of us canrt recompile successfully

I am going to give the fix for this
Download this apktool in attachment

Now extract is to your windows pc C;//users/(your name)/apktool

Now download JDK from java.com and remove all java softs you used before!!!


Now take these from your ROMS system/framework framework-res.apk,semcgenericuxpres.apk and mediatek-res.apk(if you have ).
Copy jre(whole folder) from programme files java to C;//users/user/apktool

THen open control panel > java > go to java tab > now click view > then click find > now take it to the apktool folder and then click next and minimize it dont maximize.

Not open command promt from the apktool folder and type apktool if framework-res.apk , apktool if semcgenericuxpres.apk and all other frameworks you have

Code:
apktool if framework-res.apk
You have to chose chose frameworks with your brain

Now take any thing from that rom like settings.apk

To decompile type apktool d settings.apk
Code:
apktool d settings.apk
Then do your works and then to recompile type
Code:
apktool b settings
The command for signing is given in the apktool use that for signing the apk

You are done ! Any problem comment here !!!!

No idea what issues your having as many of us here have no issues with apktool
4th September 2014, 06:22 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by zelendel

No idea what issues your having as many of us here have no issues with apktool


Use the Bangladeshi phones like symphony walton ! Then you will understand !
4th September 2014, 06:43 AM   |  #4  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Flag Watching from the Shadows
Thanks Meter: 11,813
 
15,306 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Yasinarefin

Use the Bangladeshi phones like symphony walton ! Then you will understand !


Not likely as there is no access to those devices in most places in the world. I also searched for the device and it seems like it is a china based import which now makes sense.,
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes