FORUMS

Analysis & Opinion

Stock kitkat rom zara_cl zip

745 posts
Thanks Meter: 154
 
By Hedied4me, Senior Member on 3rd September 2014, 04:23 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Does anybody have a stock zara_cl kitkat flashable rom? I've been experiencing slightly higher temperatures with IC than I remember with stock and want to go back to stock, especially since that rom has been abandoned. I appreciate any help. Thanks
 
 
3rd September 2014, 05:25 PM |#2  
Child's Play's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Quote:
Originally Posted by Hedied4me

Does anybody have a stock zara_cl kitkat flashable rom? I've been experiencing slightly higher temperatures with IC than I remember with stock and want to go back to stock, especially since that rom has been abandoned. I appreciate any help. Thanks

https://docs.google.com/uc?id=0B8-7I...xport=download
unzip the zip file and drag the zara_cl442 folder to internal storage/TWRP/backups/phoneserial# then reboot to TWRP and tap "restore" and find the zara_cl442 folder then u r ready to flash a rom
The Following User Says Thank You to Child's Play For This Useful Post: [ View ]
7th September 2014, 10:20 PM |#3  
OP Senior Member
Flag Lost Angeles
Thanks Meter: 154
 
More
Quote:
Originally Posted by Child's Play

https://docs.google.com/uc?id=0B8-7I...xport=download
unzip the zip file and drag the zara_cl442 folder to internal storage/TWRP/backups/phoneserial# then reboot to TWRP and tap "restore" and find the zara_cl442 folder then u r ready to flash a rom

Is this for virgin mobile?

Sent from my cdma Virgin Mobile HTC Desire 601 zara_cl
7th September 2014, 11:03 PM |#4  
Child's Play's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Quote:
Originally Posted by Hedied4me

Is this for virgin mobile?

Sent from my cdma Virgin Mobile HTC Desire 601 zara_cl

yes
7th September 2014, 11:38 PM |#5  
OP Senior Member
Flag Lost Angeles
Thanks Meter: 154
 
More
Quote:
Originally Posted by Child's Play

yes

Ok thanks. I used it and worked perfectly but texts were not sending and calls failed telling me something about roaming but I think Sprint was having issues with their networks. All is fine now. How do you keep Virgin from installing all the crap the second you restore and allow 3/4G or wifi to run? I know which apk to uninstall but cannot get Titanium backup download fast enough and running before Virgin Mobile essentials downloads and installs.

Although as I'm typing this I forgot you can just freeze the app from the app section. I've had this phone since Thanksgiving and only now do I think of it. Hope I remember it next time I factory reset.

Sent from my cdma Virgin Mobile HTC Desire 601 zara_cl
Last edited by Hedied4me; 8th September 2014 at 12:18 AM.
8th September 2014, 12:10 AM |#6  
bunyan69's Avatar
Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by Child's Play

yes

Is there a flashable KitKat for Zara_ul
(gloabalive/Wind Mobile) I'd like to have this if I need for the future. Or is it possible for me to create one from my OTA.Zikp

Thanks
8th September 2014, 12:16 AM |#7  
Child's Play's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Yes http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2809086
8th September 2014, 05:28 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
How to find if my phone is Zara UL or Zara_Cl
Hi, you people are so helpful but I am stuck in mayhem. I flashed insertcoin on my HTC desire 601 Koodo. I am not sure if its CL or UL. I have no signals on my phone, cant access playstore. Completely network less.


Please help me


Thanks in advance.
8th September 2014, 10:52 PM |#9  
Child's Play's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
More
Post ur issue in the insertcoin rom thread
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes