FORUMS

3D Printable Mobile Microscope? Nexus 7 Discontinued – XDA TV

The Nexus 7 2013 has been discontinued on the Google Store! That and … more

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Droid DNA touchscreen not responding

25th August 2014, 02:50 PM |#1  
cabasse_tronic's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
More
Hey guys, i've installed on my Droid DNA NUSenseSIX and the touchscreen stops responding after some time.. i've installed the latest firmware base, latest hboot but it no effect. after one two hours i have to reboot it in order to use it again. please help me. i have unlocked bootloader, supercid 222222 and s-off. with other roms i don't get this problem (or at least didn't have it because i don't like them). i like something close to stock sense 6.
 
 
25th August 2014, 06:36 PM |#2  
iHateWebOS's Avatar
Senior Member
Flag atglen,pa
Thanks Meter: 1,545
 
More
Quote:
Originally Posted by cabasse_tronic

Hey guys, i've installed on my Droid DNA NUSenseSIX and the touchscreen stops responding after some time.. i've installed the latest firmware base, latest hboot but it no effect. after one two hours i have to reboot it in order to use it again. please help me. i have unlocked bootloader, supercid 222222 and s-off. with other roms i don't get this problem (or at least didn't have it because i don't like them). i like something close to stock sense 6.

This is a known issue that affects a small group of DNA users. This started happening after the official DNA KitKat update was released, and seems to be device specific. There is currently no fix since none of the DNA devs including myself seem to have this issue.
26th August 2014, 03:33 PM |#3  
cabasse_tronic's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
More
so.. if i downgrade hboot, firmware to 4.1.1 and install a stock rooted 4.1.1 i will be ok??
27th August 2014, 02:13 AM |#4  
RLGL's Avatar
Senior Member
Flag Stillwater
Thanks Meter: 35
 
More
I replaced the device for that reason.
27th August 2014, 10:31 AM |#5  
cabasse_tronic's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
More
i see that using nusense 6 without trickster (s2w, s2s, dt2w) i don't have this problem anymore.
10th October 2014, 11:53 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by cabasse_tronic

i see that using nusense 6 without trickster (s2w, s2s, dt2w) i don't have this problem anymore.

hi friend, i faced the same issue, could you explain how you did please, how did you get rid of this problem, thanks a lot.
13th October 2014, 11:14 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cabasse_tronic

i see that using nusense 6 without trickster (s2w, s2s, dt2w) i don't have this problem anymore.

Yeah I never seem to have this problem unless I'm running a kernel with STW/DT2W. Too bad, I really miss DT2W...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes