Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,579 Members 43,696 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Issues with Abd Detection / No ROM.

Tip us?
 
Philaroni
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
Unhappy [Q] Issues with Abd Detection / No ROM.

So I went today to update my ROM along with the TWRP boot loader. When I had TWRP installed I made the mistake of wiping everything. Including my back ups and all that.

Now I can't get a ROM onto my phone. I tried using TWRP and the Abd push but it never works. I been looking and reading for hours with no luck. I just tried it with Clockworkmod and same issue. My device is never being detected. I am able to flash to ether recovery just fine however. I'd very much appreciate help with this as I don't know what to try next.
 
Philaroni
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1384112


Been following that since it sound like that user had the same issues as me. So far I'v had no luck though.
 
masterj1337
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Jul 2010
I am having almost the same problem as you, I have been trying numerous things but I have been getting closer, boot into recovery then do adb devices, your device should be there. It isn't much but its a start. If you make any progress let me know. Ill let you know if I figure something out.
 
masterj1337
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by Philaroni View Post
So I went today to update my ROM along with the TWRP boot loader. When I had TWRP installed I made the mistake of wiping everything. Including my back ups and all that.

Now I can't get a ROM onto my phone. I tried using TWRP and the Abd push but it never works. I been looking and reading for hours with no luck. I just tried it with Clockworkmod and same issue. My device is never being detected. I am able to flash to ether recovery just fine however. I'd very much appreciate help with this as I don't know what to try next.
I have fixed this problem on my phone, follow the steps here.
http://forum.xda-developers.com/droi...6/post54176922
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes