Post Reply

can't take OTA cuz I'm rooted

11th July 2014, 03:06 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
38 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
So, awhile back I wanted to stay rooted and take the latest update, so I side loaded a rooted, stock ROM. It was completely stock, no features or anything, and it was rooted.

now, my phones trying to make me install the KitKat update. Obviously, I can't do that since my phone is rooted it will bork it.

Is there a stock kit kat ROM I could sideload? Also, is it a problem that my phone says **LOCKED**?

I was going to try and completely reset my phone to out of the box stock, and got as far as relocking my phone and realized the rest was a lot of work so I stopped. And now, I can't figure out how to unlock it again. the HTC method doesn't work. I think I did something called exposed last time? Will I need to do that before flashing any Kit Kat ROMs?

If there are no purely stock, rooted KitKat ROMs, what's the most stable rooted KitKat ROM available?
11th July 2014, 02:33 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 1
 
55 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
I assume you are S-Off and Unlocked. Look at the top sticky. Do that and then take the OTA updates after. Then just re-flash recovery and superuser.
11th July 2014, 03:11 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
38 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by kent c

Do that and then take the OTA updates after.

what do you mean by "that"?

I am S-OFF

*** LOCKED ***
MONARUDO PVT SHIP S-OFF
CID-VZW__001
HBOOT-1.33.0001
RADIO-1.01.04.0308
OpenDSP-v6.120.274.0114
eMMC-boot
Oct 23 2012,21:34:05
11th July 2014, 03:15 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 1
 
55 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
The top Sticky in the General section

The RUU didn't work for me but the Alt method did.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes