Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,384 Members 44,028 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Strange issue on 4.4 cm11

Tip us?
 
azatheadfi
Old
#11  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Oct 2013
Default same issue

I experience same issue. The problem isn't with stock browser. Gmail app has issues with showing mail content if there are images. Usually images won't load or part of them will be loaded.

I have tried everything else to solve it. I can say for sure that the problem isn't with browser.apk. Also there is no problem with SSL as other sites work fine. I think that the problem is with webviewchromium frameworks or libs. Chrome browser uses its own libs, so no problems with Chrome. But any app using webviewchromium will fail to load content from google sites.
 
jb14813
Old
#12  
jb14813's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 68
Join Date: Aug 2012
Location: Palmyra
Is there any way to maybe copy the lib from previous build? I know 0 about dev. but I've updated to a new snapshot and still get same exact issue its frustrating not being able to use Google or see images.
 
azatheadfi
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by jb14813 View Post
Is there any way to maybe copy the lib from previous build? I know 0 about dev. but I've updated to a new snapshot and still get same exact issue its frustrating not being able to use Google or see images.
I have already tried to copy libs and frameworks from M7 to latest builds, but no success.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Remove Unnecessary WhatsApp Elements with Xposed

In modern life, you can’t underestimate the power ofthe dark sidemessaging … more

MaR-V-iN to Talk Google and Android APIs at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of September … more