CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help with Downgrade from 4.1 to 4.0.4

OP mickeyasamoah

21st August 2014, 07:28 PM   |  #1  
mickeyasamoah's Avatar
OP Senior Member
Flag Accra
Thanks Meter: 159
 
709 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Hello Guys. I juts upgraded my razr xt912 from 4.0.4 to 4.1 using razr utility.
But after the update, GPS takes forever to connect, Battery consumption has gotten really high, the phone has gotten slow.

In short i want to downgrade back to ics(4.0.4)
Can anyone help me out??

Thanks.
21st August 2014, 07:49 PM   |  #2  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 383
 
992 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by mickeyasamoah

Hello Guys. I juts upgraded my razr xt912 from 4.0.4 to 4.1 using razr utility.
But after the update, GPS takes forever to connect, Battery consumption has gotten really high, the phone has gotten slow.

In short i want to downgrade back to ics(4.0.4)
Can anyone help me out??

Thanks.

It isn't possible,just forget about it.

My suggestion for you is to root the phone,install Safestrap (or Bootmenumanager) and try some of Kitkat roms,some of them are really good.

Sent from my Razr XT910
21st August 2014, 08:13 PM   |  #3  
mickeyasamoah's Avatar
OP Senior Member
Flag Accra
Thanks Meter: 159
 
709 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by welder73

It isn't possible,just forget about it.

My suggestion for you is to root the phone,install Safestrap (or Bootmenumanager) and try some of Kitkat roms,some of them are really good.

Sent from my Razr XT910

Okay.. can u give me links to them?? You know ones that I can use as a daily driver??
Thanks
21st August 2014, 09:10 PM   |  #4  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 383
 
992 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
http://drdevs.com/devs/teamliquid/Ni...oto_Razr_umts/

Start with this one

Sent from my Razr XT910
The Following User Says Thank You to welder73 For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2014, 01:55 PM   |  #5  
mickeyasamoah's Avatar
OP Senior Member
Flag Accra
Thanks Meter: 159
 
709 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by welder73

http://drdevs.com/devs/teamliquid/Ni...oto_Razr_umts/

Start with this one

Sent from my Razr XT910

Thanks.. It turns out that my device is an xt912 which has the LTE,CDMA,GSM,UMTS support.
So should i go with the verizon spyder or the umts spyder.
22nd August 2014, 02:32 PM   |  #6  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 383
 
992 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by mickeyasamoah

Thanks.. It turns out that my device is an xt912 which has the LTE,CDMA,GSM,UMTS support.
So should i go with the verizon spyder or the umts spyder.

Then you should flash the spyder version

http://drdevs.com/devs/teamliquid/Ni..._Razr_Verizon/

XT910-umts spyder
XT912-spyder

Sent from my Razr XT910
The Following User Says Thank You to welder73 For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2014, 03:14 PM   |  #7  
mickeyasamoah's Avatar
OP Senior Member
Flag Accra
Thanks Meter: 159
 
709 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by welder73

Then you should flash the spyder version

http://drdevs.com/devs/teamliquid/Ni..._Razr_Verizon/

XT910-umts spyder
XT912-spyder

Sent from my Razr XT910

Thanks for making this clear to me.
Another question.
I am unable to use ussd codes on any custom rom.
For instance when i want to check my account balance, i normally use *842#. when i press call, the device begings to process the code and displays "running ussd". But on custom roms, it calls the ussd code, as if it were a telephone number.
Any help with that??

EDIT: Also, my access point has been blured out.

Apart from these, its a sweet, smooth, fast rom.
Last edited by mickeyasamoah; 22nd August 2014 at 03:19 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes