Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,429 Members 54,849 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] No service after installing CM11

Tip us?
 
rotemk
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 103
Join Date: Jan 2011
Default [Q] No service after installing CM11

I have installed cyanogenmod 11 on a xt910 4.0.4.
The rom is working fine BUT the phone keep connectin and disconnecting from the network?
How can I fix it?
 
SoccerRef12
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: May 2012
Location: Lampasas
Quote:
Originally Posted by rotemk View Post
I have installed cyanogenmod 11 on a xt910 4.0.4.
The rom is working fine BUT the phone keep connectin and disconnecting from the network?
How can I fix it?
I would recommend, in order:
1. Reboot
2. Reboot into recovery and clear dalvik and cache
3. In recovery, fix permissions
4. As a last resort, reflash ROM
Hope you get it working.
 
welder73
Old
#3  
welder73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 222
Posts: 706
Join Date: Jan 2013
Location: Belgrade
If that doesn't help,delete CellBroadcastReceiver.apk from system/app.

Sent from my Razr XT910
System 1- 07/06 Liquidsmooth 3.1 OFFICIAL/UNOFFICIAL
System 2- Nothing yet...

Sorry for my english

JB stock center clock,circle battery,more reboot options... (Update)
The Following User Says Thank You to welder73 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
no service
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes