Easily Generate and Export Material Design Palletes

For many people, it can be pretty difficult to create a palette of complementary colors. … more

Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Google Stopped Working Issue

OP Tomell

5th July 2014, 07:16 PM   |  #1  
Tomell's Avatar
OP Member
Flag Canfield
Thanks Meter: 2
 
34 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
About a week ago, whenever I use any app that has anything to do with Google Play Services Google unexpectedly stops working...

Does anyone know how to fix this
6th July 2014, 06:41 PM   |  #2  
josuearisty's Avatar
Senior Member
Somewhere!
Thanks Meter: 306
 
1,408 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
The same is happening to me. If this continue I will reinstall stock with rsd lite, Im on stock, dont know why this is happening.
6th July 2014, 07:45 PM   |  #3  
Jhall8's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
315 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
I'm getting the same error.

Sent from my XT1080 using XDA Free mobile app
6th July 2014, 07:47 PM   |  #4  
josuearisty's Avatar
Senior Member
Somewhere!
Thanks Meter: 306
 
1,408 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Maybe with 4.4.4 we will get all this fixed, along with usb otg.
7th July 2014, 08:25 PM   |  #5  
Tomell's Avatar
OP Member
Flag Canfield
Thanks Meter: 2
 
34 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Jhall8

I'm getting the same error.

Sent from my XT1080 using XDA Free mobile app

Quote:
Originally Posted by josuearisty

The same is happening to me. If this continue I will reinstall stock with rsd lite, Im on stock, dont know why this is happening.

Quote:
Originally Posted by josuearisty

Maybe with 4.4.4 we will get all this fixed, along with usb otg.

None of this makes sense to me on why this is happening... Do you know how to disable Device Admin for Google Play Services.... My F*cking WiFi won't even work now....
7th July 2014, 08:53 PM   |  #6  
opt05's Avatar
Senior Member
Flag Wichita
Thanks Meter: 23
 
121 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Tomell

About a week ago, whenever I use any app that has anything to do with Google Play Services Google unexpectedly stops working...

Does anyone know how to fix this

Mine has been doing this as well and clear cache or reinstalling doesn't help. Here is to hoping 4.4.4 fixes this issue or Google updates the Play Services app again...
7th July 2014, 09:43 PM   |  #7  
josuearisty's Avatar
Senior Member
Somewhere!
Thanks Meter: 306
 
1,408 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by Tomell

None of this makes sense to me on why this is happening... Do you know how to disable Device Admin for Google Play Services.... My F*cking WiFi won't even work now....

I dont remenber now how I did it, but it wont solve this issue.

Somebody said that this is due to art, some of you are using art or dalvik?
8th July 2014, 04:55 PM   |  #8  
opt05's Avatar
Senior Member
Flag Wichita
Thanks Meter: 23
 
121 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by josuearisty

I dont remenber now how I did it, but it wont solve this issue.

Somebody said that this is due to art, some of you are using art or dalvik?

ART here, guess I could try switching back again to see what happens
8th July 2014, 05:11 PM   |  #9  
rmjones2006's Avatar
Senior Member
Flag birmingham
Thanks Meter: 76
 
244 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
ART is known to cause this problem with Google Play Services. Hopefully it is fixed in the new update that we should be getting shortly.
The Following User Says Thank You to rmjones2006 For This Useful Post: [ View ]
8th July 2014, 06:36 PM   |  #10  
josuearisty's Avatar
Senior Member
Somewhere!
Thanks Meter: 306
 
1,408 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by rmjones2006

ART is known to cause this problem with Google Play Services. Hopefully it is fixed in the new update that we should be getting shortly.

I hope so too.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes