Post Reply

[Q] TF101 not connecting via USB (Newest Firmware)

OP Smeer516

27th August 2014, 05:36 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
I'm having so much trouble just getting my Transformer to pull up on either of my PC's. (Desktop W8 x64, Laptop W8 x64) I tried installing the Asus Suite through the TF101 driver page to see if that would make it sync, so far nothing. Doing a factory reset as type this message...

Another thing I have tried is to disable the MTP method through usb. Has anyone had any similar problems getting their devices to show up?

Rooting over to Katkiss, stock firmware is unbearably slow.
Last edited by Smeer516; 27th August 2014 at 05:43 AM. Reason: mistake
27th August 2014, 01:59 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
21 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by Smeer516

I'm having so much trouble just getting my Transformer to pull up on either of my PC's. (Desktop W8 x64, Laptop W8 x64) I tried installing the Asus Suite through the TF101 driver page to see if that would make it sync, so far nothing. Doing a factory reset as type this message...

Another thing I have tried is to disable the MTP method through usb. Has anyone had any similar problems getting their devices to show up?

Rooting over to Katkiss, stock firmware is unbearably slow.

A little confused on what your trying to do but I would suggest flashing back to stock and starting over. to flash back to stock follow directions here: http://www.transformerforums.com/for...ack-stock.html
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes