Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,969 Members 38,075 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] No video play in browser window (4.4.4-20140724)

Tip us?
 
WallGarden
Old
(Last edited by WallGarden; 17th August 2014 at 04:29 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Aug 2014
Default [Q] No video play in browser window (4.4.4-20140724)

Hi,
Last week I installed OMNI 4.4.4-20140724-TF101-HOMEMADE on my TF101.
In the beginning everything appear to be functioning normally and very good. Thanks!

Yesterday I noticed that video's imbedded in a website not play in a window (Standard, Chrome, Dolphin). Audio is playing.
Video and the audio are playing normally after zooming the window to full-screen.
Is this a known bug with this ROM? Maybe something else wrong?

Today I see the new Rom 4.4.4-20140815 is out there.
Is the mentioned problem solved with this new release?

Kind regards,
 
*Detection*
Old
#2  
*Detection*'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 530
Posts: 2,178
Join Date: Dec 2011
installed Flash Player ?
Droid: TF101
HW: B4O
ROM: KatKiss KitKat



KatKiss Dev / Stable
Kat Kernel
Kat App
Gapps
-----
EasyFlasher Root / Recovery
Peri Root/Recovery
-----
The Following User Says Thank You to *Detection* For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
@SidDev
Old
#3  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 177
Posts: 373
Join Date: Aug 2013
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by *Detection* View Post
installed Flash Player ?
yup flash is needed to play embedded videos in website other than YouTube.
happy to help you .
The Following User Says Thank You to @SidDev For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pops106
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 195
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by @SidDev View Post
yup flash is needed to play embedded videos in website other than YouTube.
Have a look in play store for uc browser HD IMO it is the best of the lot and all video just works in the browser
The Following User Says Thank You to pops106 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
@SidDev
Old
#5  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 177
Posts: 373
Join Date: Aug 2013
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by pops106 View Post
Have a look in play store for uc browser HD IMO it is the best of the lot and all video just works in the browser
it would still require the flash to play any video
happy to help you .
The Following User Says Thank You to @SidDev For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
WallGarden
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by WallGarden View Post
Hi,
Last week I installed OMNI 4.4.4-20140724-TF101-HOMEMADE on my TF101.
In the beginning everything appear to be functioning normally and very good. Thanks!

Yesterday I noticed that video's imbedded in a website not play in a window (Standard, Chrome, Dolphin). Audio is playing.
Video and the audio are playing normally after zooming the window to full-screen.
Is this a known bug with this ROM? Maybe something else wrong?

Today I see the new Rom 4.4.4-20140815 is out there.
Is the mentioned problem solved with this new release?

Kind regards,
Thank you all.
I did install flashplayer 11.1.
Dolphin was not stable.
Thereafter I installed the mentioned UC Browser and everything is working as aspected.
Thanks again.

Regards
 
pops106
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 128
Posts: 195
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by @SidDev View Post
it would still require the flash to play any video
I haven't got flash installed and can play everything I have come across maybe it is built in or something or everything I have played is HTML 5
The Following User Says Thank You to pops106 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
@SidDev
Old
#8  
@SidDev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 177
Posts: 373
Join Date: Aug 2013
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by pops106 View Post
I haven't got flash installed and can play everything I have come across maybe it is built in or something or everything I have played is HTML 5
not all have it pre installed
and some browser don't need it

---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------

Quote:
Originally Posted by WallGarden View Post
Thank you all.
I did install flashplayer 11.1.
Dolphin was not stable.
Thereafter I installed the mentioned UC Browser and everything is working as aspected.
Thanks again.

Regards
you could have pressed thanks instead
happy to help you .

The Following User Says Thank You to @SidDev For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes