Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,305 Members 43,731 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

2.0.1i

Tip us?
 
mmmanuuu
Old
#1  
mmmanuuu's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 46
Join Date: Nov 2010
Default 2.0.1i

Hi
I was running on 2.0.0 alpha on my x9007 and today morning i got an OTA of 132 mb with build number X9006EROM_12.A.01_GLO_002_140709. i flashed 2.0.0i Beta and then after restarting I updated my phone via OTA. After that my phone keeps goes off every 5 seconds after boot up. I have to press and hold power on button to restart it.I can't flash 2.0.0i Beta again as it is saying installation failed. I tried wipe data and cache. No luck. Please help
Thank you
Born to ride. Force to work !!
 
tobias14
Old
#2  
tobias14's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 208
Join Date: Feb 2009
Location: Koper
Quote:
Originally Posted by mmmanuuu View Post
Hi
I was running on 2.0.0 alpha on my x9007 and today morning i got an OTA of 132 mb with build number X9006EROM_12.A.01_GLO_002_140709. i flashed 2.0.0i Beta and then after restarting I updated my phone via OTA. After that my phone keeps goes off every 5 seconds after boot up. I have to press and hold power on button to restart it.I can't flash 2.0.0i Beta again as it is saying installation failed. I tried wipe data and cache. No luck. Please help
Thank you
you should fine a solution here
http://www.oppoforums.com/threads/fi...1i-beta.18069/
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes