Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Charging while off issue

OP binaryfalcon

11th July 2014, 11:21 PM   |  #1  
binaryfalcon's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
210 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Encountered some strange issue. When I charge while my phone is off, the normal battery ''charging'' animation appears for a couple of seconds, then it shows the Oppo logo following with the vibration (just like when you power the phone on) then it goes back to the battery animation. (it loops like this over and over) It also seems like the device charges very slowly this way too. Any suggestions to a solution and to why this is happening?

Find 7 QHD, Gummy CWM recovery and latest AOSPA rom

Kind regards
The Following User Says Thank You to binaryfalcon For This Useful Post: [ View ]
5th August 2014, 12:10 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
my find 7a also facing same problem , can i know what is the problem?
The Following User Says Thank You to sengf For This Useful Post: [ View ]
6th August 2014, 07:46 AM   |  #3  
Ker~Man's Avatar
Senior Member
Flag Louisville
Thanks Meter: 197
 
336 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Add me to the list of folks with this strange issue...
6th August 2014, 11:21 PM   |  #4  
Smoky's Avatar
Senior Member
Flag Rennes
Thanks Meter: 10
 
156 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
And me too
8th August 2014, 01:08 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
I experienced this today too. Had my heart in my throat when it happened. I thought it had gone into bootloop
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes