Post Reply

No Data on Find 7 & Tmobile

OP Gs0230

2nd July 2014, 08:16 AM   |  #1  
Gs0230's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 6
 
177 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
I have no Data on my find 7 x9076. i cant see a icon and there is no connection i have checked apn it seems fine
2nd July 2014, 09:13 PM   |  #2  
Birdsfan's Avatar
Senior Member
Flag Doylestown, PA
Thanks Meter: 53
 
301 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Gs0230

I have no Data on my find 7 x9076. i cant see a icon and there is no connection i have checked apn it seems fine

Check out the this or OPPO forums. I recall someone else with the same issue on T-Mobile. I think it was pertaining to the Chinese version of 2.0.x. Which O/S you're running, rooted/ not rooted, custom kernel etc will help you get a cleared answer.
9th July 2014, 02:37 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by Birdsfan

Check out the this or OPPO forums. I recall someone else with the same issue on T-Mobile. I think it was pertaining to the Chinese version of 2.0.x. Which O/S you're running, rooted/ not rooted, custom kernel etc will help you get a cleared answer.

Go down in the APN Settings and Change APN Protocol to IPV4, this fixes it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Find 7 and 7a Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank