Would The LG G4 Fare Well With The Snapdragon 808?

The LG G4 has a lot to prove, given that last year’s LG G3 was among the best … more

CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more

DexPatcher: Patch Android APKs Using Java

You’ve probably seen or installed modified applications, be it a patched dialer for your … more

Is Cloud Storage Ready to Replace External Storage?

With more and more OEMs ditching SD cards on their flagships, cloud storage is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Help i'm desperated, X9077 blocked on black screen

4th July 2014, 10:46 AM |#1  
hermanndj's Avatar
OP Junior Member
Flag Mantova
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Help me please, i've flashed a rom of X9076 on my X9077 chinese, now my display is black, i feel vibration, i hear sounds of boot and i can go in fastboot but i don't see anyting on display, i tryed to flash successfully a recovery but i can use cause i don't see anything...anyone can link me a rom for X9077 to flash in fastboot please?????is the only thing i can try i mean!
The Following User Says Thank You to hermanndj For This Useful Post: [ View ]
4th July 2014, 11:21 AM |#2  
Senior Member
Flag Georgetown
Thanks Meter: 217
 
1,722 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by hermanndj

Help me please, i've flashed a rom of X9076 on my X9077 chinese, now my display is black, i feel vibration, i hear sounds of boot and i can go in fastboot but i don't see anyting on display, i tryed to flash successfully a recovery but i can use cause i don't see anything...anyone can link me a rom for X9077 to flash in fastboot please?????is the only thing i can try i mean!

It's amazing that people don't even bother to read, let alone search. This thread even has the words "blank screen" in the title..

http://forum.xda-developers.com/find...phone-t2801032
4th July 2014, 11:30 AM |#3  
hermanndj's Avatar
OP Junior Member
Flag Mantova
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by tropical cactus

It's amazing that people don't even bother to read, let alone search. This thread even has the words "blank screen" in the title..

http://forum.xda-developers.com/find...phone-t2801032

i read! but i don't fetch a X9077 rom to flash the blob partitions to my phone using fastboot (aboot, modem, etc...)!!
That should fix any low-level-driver issues you might be having (screen, digitizer, sensors, etc). i can view any rewcovery, i installed it succesflly but i don't see
Last edited by hermanndj; 4th July 2014 at 11:36 AM. Reason: errors
4th July 2014, 01:24 PM |#4  
Senior Member
Flag Kangar
Thanks Meter: 85
 
224 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by hermanndj

i read! but i don't fetch a X9077 rom to flash the blob partitions to my phone using fastboot (aboot, modem, etc...)!!
That should fix any low-level-driver issues you might be having (screen, digitizer, sensors, etc). i can view any rewcovery, i installed it succesflly but i don't see

Which recovery did you use sir? Is it TWRP or CWM?
4th July 2014, 03:52 PM |#5  
hermanndj's Avatar
OP Junior Member
Flag Mantova
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by FareedYusoff

Which recovery did you use sir? Is it TWRP or CWM?

i try twrp and the original stock...but i can't see anything cause display is black..i think the only solution is flash via fastboot a stock rom ( if i'll find it)
4th July 2014, 06:52 PM |#6  
AngryHapposai's Avatar
Senior Member
Flag Chilly-Mazarin
Thanks Meter: 60
 
177 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by hermanndj

i try twrp and the original stock...but i can't see anything cause display is black..i think the only solution is flash via fastboot a stock rom ( if i'll find it)

Can't say if you will be able to flash it with fatsboot, but this is the stock rom for your model :

https://www.dropbox.com/s/b12yq35jyo...ll_svn7963.zip
4th July 2014, 08:55 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Flash stock recovery on it through fastboot and then stock ROM (v1.2.1i or so). I'll update this post once I find the links again to the ROM and the Recovery.

Edit:

Recovery: http://ge.tt/2EQ5h2m1/v/0?c
ROM: http://mirror.lucky.li/android/oppo/x90x6/firmware/

Taken from: http://www.oppoforums.com/threads/st...7/#post-220682

Don't forget to wipe data of course before flashing this on.
Last edited by mathieudevos; 4th July 2014 at 09:04 PM. Reason: updated with links
5th July 2014, 08:37 AM |#8  
hermanndj's Avatar
OP Junior Member
Flag Mantova
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by mathieudevos

Flash stock recovery on it through fastboot and then stock ROM (v1.2.1i or so). I'll update this post once I find the links again to the ROM and the Recovery.

Edit:

Recovery: http://ge.tt/2EQ5h2m1/v/0?c
ROM: http://mirror.lucky.li/android/oppo/x90x6/firmware/

Taken from: http://www.oppoforums.com/threads/st...7/#post-220682

Don't forget to wipe data of course before flashing this on.

Thanks guy butwhen i flash the recovery i can't do anything cause i can see the command on screen ( is black..)
5th July 2014, 12:45 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by hermanndj

Thanks guy butwhen i flash the recovery i can't do anything cause i can see the command on screen ( is black..)

Even after you flash the recovery in fastboot and after that reboot the phone with: "fastboot reboot". At that time keep pressing volume down and you should arrive in your recovery with visuals...
28th January 2015, 07:07 AM |#10  
GaroRobe's Avatar
Junior Member
Flag Saint Petersburg
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Same issue
Hi, all!

I'm experiencing the very same issue on x9076 (intl) right after attempting flashing 2.0.0i in stock 1.2 recovery.
Everything is working, but I see nothing but black screen. Neither image, nor splash, not even "fastboot" word.
All the operations in fastboot work ok though.

What could I attempt to fix it? Or at least how could I make some diagnostics?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes