A Look at the Telegram+ Situation

more

Remove Unlocked Warning Message from Moto E 2015

more

Multi Boot: The Fall of Nandroid?

more

NVIDIA SHIELD: The Tegra X1 Powered Android TV Box

The post NVIDIA SHIELD: The Tegra X1 Powered Android TV Box appeared first on … more
Post Reply

Ouya Store on Amazon Fire TV

OP mejdam

6th July 2014, 05:08 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 107
 
371 posts
Join Date:Joined: May 2008
I had purchased a ton of Ouya games from the Ouya Store and i lets be honest, they have some games that both Google and Amazon dont have yet. I pulled these APKS from the Madcatz Mojo after the recent Ouya Everywhere update.



READ ALL THE STEPS FIRST BEFORE ATTEMPTING.

1.) If you have an Ouya Controller pair it to your Fire TV, Yes it works.
2.) Download and install all Ouya Apk Files HERE
3.) You will probably notice an Ouya App in Setting - Applications, if you attempt to launch that application it will tell you theres nothing to do, so dont waste your time and dont launch it.
4.) Perform unknown sources mod HERE
5.) Install TitaniumBackup Pro and Freeze KFTV Launcher (You will need a USB mouse or something that emulates a mouse cursor)
6.) Hit the home key on your Fire TV Remote, it will launch Ouya Launcher
7.) Log in with your Ouya Account and you should see the normal Ouya Launcher screen Install whatever you want. If for whatever reason you click and it doesnt register your fire remote than use your mouse.
8.) Install any app/game from the Ouya Store
9.) Make - Software, launch TitaniumBackup Pro, unfreeze the KFTV Launcher
11.) Press Home again and you'll get the regular Fire Tv launcher. Launch any ouya app/game you installed from the Setting - Application.

post what games you've attempted and worked.

Works:
Age of Empire
Big Action Mega Fight!
Canabalt HD
Double Dragon
Fist Puncher
Ittle Dew
MiniGore 2: Zombies
Neon Shadow
Nostalgia
ShadowBlade
SuperGNES
TowerFall
Vector
You Dont Know Jack

Doesnt Work:
Amazing Frog!
BombSquad (Upon Launch it'll say hardware not supported)
The Cave
FPse For Ouya (Runs but Crashes when Rom is Loaded)
Last edited by mejdam; 21st February 2015 at 05:28 AM.
The Following 3 Users Say Thank You to mejdam For This Useful Post: [ View ]
6th July 2014, 05:13 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
147 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Do you have to use an ouya controller or will any controller compatible with the fire TV work?

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
6th July 2014, 05:48 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 107
 
371 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by bradr00lzd00d1

Do you have to use an ouya controller or will any controller compatible with the fire TV work?

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app

I only have an Ouya and Mojo Controller (C.T.R.L.) both work
8th July 2014, 04:37 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 10
 
31 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
I got it to work without autopilot.

To get back to the KFTV Launcher, you just need to go to Make / Software, launch TitaniumBackup Pro, unfreeze the KFTV Launcher and hit the Home button. No reboot needed
The Following User Says Thank You to lightning413 For This Useful Post: [ View ]
8th July 2014, 05:35 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 107
 
371 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by lightning413

I got it to work without autopilot.

To get back to the KFTV Launcher, you just need to go to Make / Software, launch TitaniumBackup Pro, unfreeze the KFTV Launcher and hit the Home button. No reboot needed

I didnt even think of that, i revised the steps. Thanks
9th July 2014, 12:56 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Undisclosed Swamp Location, FL
Thanks Meter: 448
 
395 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
So you were able to successfully reboot with the kftv launcher frozen with autopilot set to launch something? Reason i ask is i would like to disable the kftv launcher all together with package manager, but havnt had the balls fearing not being able to boot back up.
9th July 2014, 02:25 AM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 107
 
371 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by mastafunk

So you were able to successfully reboot with the kftv launcher frozen with autopilot set to launch something? Reason i ask is i would like to disable the kftv launcher all together with package manager, but havnt had the balls fearing not being able to boot back up.

If you disable KFTV, what launcher are you planning on using? I disabled KFTV and installed a different launcher now i get this. I cant access Amazon Prime Video but i dont care.
9th July 2014, 02:31 AM   |  #8  
Senior Member
Flag Undisclosed Swamp Location, FL
Thanks Meter: 448
 
395 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Xbmc.. I have a version built to act as a launcher ...
9th July 2014, 02:37 AM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 107
 
371 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by mastafunk

Xbmc.. I have a version built to act as a launcher ...

if you provide me the apk i'll be happy to test it.
9th July 2014, 02:47 AM   |  #10  
Senior Member
Flag Undisclosed Swamp Location, FL
Thanks Meter: 448
 
395 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by mejdam

if you provide me the apk i'll be happy to test it.

http://www.datafilehost.com/d/b703a710

Built this one myself adding launcher properties to the manifest and includes fusion/unity/superrepo as sources.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes