Post Reply

[Q] Watch-ESPN stopped working

OP skanker

9th July 2014, 06:08 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
I tried to change the provider in WatchESPN and how I can never get it to go past the first screen. The waiting circle goes around and around and in the end comes back with an error about the network, even though I now that is not the issue as everything else works perfectly. I think it has something to do with me changing the provider. I have tried to remove and re-install but it still does not work. Is there a way to ensure that it has been completely removed and try again as maybe some rogue configuration is being left behind.
9th July 2014, 07:40 PM   |  #2  
JJ-KwiK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
243 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by skanker

I tried to change the provider in WatchESPN and how I can never get it to go past the first screen. The waiting circle goes around and around and in the end comes back with an error about the network, even though I now that is not the issue as everything else works perfectly. I think it has something to do with me changing the provider. I have tried to remove and re-install but it still does not work. Is there a way to ensure that it has been completely removed and try again as maybe some rogue configuration is being left behind.

Try clearing the app data and cache.
10th July 2014, 05:21 PM   |  #3  
Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 2
 
42 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by skanker

I tried to change the provider in WatchESPN and how I can never get it to go past the first screen. The waiting circle goes around and around and in the end comes back with an error about the network, even though I now that is not the issue as everything else works perfectly. I think it has something to do with me changing the provider. I have tried to remove and re-install but it still does not work. Is there a way to ensure that it has been completely removed and try again as maybe some rogue configuration is being left behind.

Have you figured this out?
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
espn, fire tv
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Fire TV Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank