Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

towelroot support broken

OP halftonehero

27th September 2014, 11:04 PM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
I can tell that my Fire TV is German, ordered at and delivered by amazon.de. I already wrote this on your helpful site, I have the same Software version. There was no chance to skip the first setup, I have set the Blockings, but still wants an update. Very frustrating, can't use xbmc if I can't connect a hard drive.
27th September 2014, 11:29 PM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 707
 
711 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Richard Alpert

I can tell that my Fire TV is German, ordered at and delivered by amazon.de. I already wrote this on your helpful site, I have the same Software version. There was no chance to skip the first setup, I have set the Blockings, but still wants an update. Very frustrating, can't use xbmc if I can't connect a hard drive.

When you first turned it on. It said "press play to continue". Was that in German and English or just English?
27th September 2014, 11:57 PM   |  #23  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Sorry, i am not sure about that. Could be English. What I also tried was a factory reset and choose the English language at the initial setup, hoping that this might deliver a supported software. But no luck.

Richard.
28th September 2014, 12:16 AM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 707
 
711 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Richard Alpert

Sorry, i am not sure about that. Could be English. What I also tried was a factory reset and choose the English language at the initial setup, hoping that this might deliver a supported software. But no luck.

Richard.

If it gave you a language selection then it already had 51.1.3.0 to begin with.
28th September 2014, 12:30 AM   |  #25  
Senior Member
Thanks Meter: 67
 
758 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Yes there was a language selection on first setup. So we have to wait whether some good devs can provide root for it...
28th September 2014, 12:39 AM   |  #26  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
10 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
51.1.3.0_user_513011820 is the Version now.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes