5,814,797 Members 51,096 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Limitless Remote App - remote control AFTV with your phone

Tip us?
 
pigacc
Old
#21  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by John Kotches View Post
Okay, let me make sure I get it...

For droidmote...

1. Buy the server app, and install it on the phone.

2. Copy the apk and transfer it to my Mac which has the ADK installed.

3. Sideload to the FireTV with adb install

4. Install the droidmote client on the devices I want.

5. Profit?

Any hope of an iOS version of droidmote for my wife who simply refuses to see the wisdom of Android?
I'm also looking for good control for my Fire TV, and droidmote definitely looks interesting.

I think we need to install droidmote from Google play store directly (not sideload) as it checks license via Play Store when it's executed. Ie, we need to have Google Play Store first. I could be wrong, though.
 
BonezMontana
Old
#22  
BonezMontana's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 79
Posts: 281
Join Date: Feb 2012
Location: Lynchburg VA
Quote:
Originally Posted by pigacc View Post
I'm also looking for good control for my Fire TV, and droidmote definitely looks interesting.

I think we need to install droidmote from Google play store directly (not sideload) as it checks license via Play Store when it's executed. Ie, we need to have Google Play Store first. I could be wrong, though.
That was the only way that I could figure out how to install it.
Devices:
LG Optimus G
Current Rom(s): Carbon KitKat 4.4.4
Recovery: TWRP 2.6.3.0
HTC Evo 4g(Retired but still flashing)
Current Rom(s): Slimbean 4.2.2
Recovery: Smelkus Mod
Acer Iconia A100
Current Rom(s): Stock ICS Rooted
Recovery: Clockwork Mod
Amazon FireTV Rooted
 
gerikss
Old
#23  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 40
Join Date: May 2010
Location: SF Bay Area
Quote:
Originally Posted by pigacc View Post
I'm also looking for good control for my Fire TV, and droidmote definitely looks interesting.

I think we need to install droidmote from Google play store directly (not sideload) as it checks license via Play Store when it's executed. Ie, we need to have Google Play Store first. I could be wrong, though.
Yes. It is checking license through Play Store.
 
John Kotches
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 398
Join Date: Apr 2009
Location: Collinsville, IL (STL Metro)
I have the google apps to sideload... But I haven't has the chance to sideload them.

Hopefully this weekend.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
Samsung Note 2 / rooted/unlocked/stock for now, on Verizon.
Asus Transformer Infinity / rooted/unlocked/CM10.
 
pigacc
Old
#25  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by Hrodriguez77 View Post
Not a problem, it works great. I can now install apps that I would normally avoid, such as hbogo, since it needs a mouse to operate.
Anyone used both Droidmote and Limitless Remote? I'm considering to buy Droidmote but I've never used it (not sure if it's worthy considering Limitless Remote is free. Any comment is appreciated. Thanks!
 
cloudbyday90
Old
#26  
cloudbyday90's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 23
Join Date: Nov 2010
Location: Indianapolis
Quote:
Originally Posted by pigacc View Post
Anyone used both Droidmote and Limitless Remote? I'm considering to buy Droidmote but I've never used it (not sure if it's worthy considering Limitless Remote is free. Any comment is appreciated. Thanks!
I would very much recommend Droidmote...its phenominal. Much better then Limitless

However, maybe I haven't played around with Droidmote enough, but I am wondering how i could get my android phone to work as a remote gyroscope??? this should be possible, right??
 
teddmf
Old
#27  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 39
Join Date: Feb 2010
Location: Manchester NH
Default AirKeyboard Android Sevrer

Quote:
Originally Posted by simon0w View Post
http://www.airkeyboardapp.com/

This is the one I've just starting using. Need to be rooted to have mouse availability too. Can use my ipad/iphone as the mouse and keyboard. Not ugly either!

Hi - Looking for more details on getting the airkeyboard android server side on Fire T V working. Can you post more details on this? I have loaded the apk into /system/apps, chmod 644, chown root:root....but I do not think the app loads on reboot? "pm list packages -f" does not find it. Thanks.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Google Play Store to Show Price Ranges for In-App Purchases

Google recently announced a change to Google Play Store policy that requires … more

XDA Xposed Tuesday: How to Shut Up Your Phone – XDA Developer TV

So many different applications want to send us notifications that … more

Add Some Power to First Generation Snapdragon CPUs

Some older devices still remain very popular. Phones like theHTC Desire, Sony Ericsson … more

Android M Mentions Spotted in Android Code Review

While we are still waiting for Android L to be officially released, the first mentions of … more