Would the LG G4 Fare Well With The Snapdragon 808?

The LG G4 has a lot to prove, given that last year’s LG G3 was among the best … more

CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more

DexPatcher: Patch Android APKs Using Java

You’ve probably seen or installed modified applications, be it a patched dialer for your … more

Is Cloud Storage Ready to Replace External Storage?

With more and more OEMs ditching SD cards on their flagships, cloud storage is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

ZTE opne UK, stuck in Fox logo and dose not boot

8th September 2014, 03:37 PM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
212 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
ZTE opne UK, stuck in Fox logo and dose not boot

even the original recovery mode dose not boot to it

i was trying to update the OS via Fast-mode, and then it stuck like this

anyway i can recover it,,,or this is the end for it??
8th September 2014, 04:16 PM |#2  
You probably will need to reflash with fastboot. Do you have any backup? Helpful would be a Recovery.img either stock or the CWM one.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
8th September 2014, 05:17 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
212 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by linr76

You probably will need to reflash with fastboot. Do you have any backup? Helpful would be a Recovery.img either stock or the CWM one.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

how to go in fadtboot??? as it only boot into blue screen with FOX....nothing more
8th September 2014, 06:03 PM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
212 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
see attached file....dose any one know what dose this mean??

as this can fix the issue, but keep give this error
Attached Images
File Type: jpg fox.jpg - [Click for QR Code] (58.9 KB, 33 views)
8th September 2014, 06:08 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
212 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
as per this site,,,
https://sites.google.com/site/zteope.../download-mode

see the photo done...when doing this......

when i do it it show something else.....it dose not show the file it write..it show strange letters

see attached
Attached Images
File Type: jpg fox1.jpg - [Click for QR Code] (113.2 KB, 37 views)
10th September 2014, 05:33 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
212 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
i manged to use the Node app to flash 1.2,,,,,the BIN file was corrupted, and i found working on

the issue after i flash....the phone is dead now....it dose not even charge....or boot or anything

dose this mean the phone is damaged for good?
15th October 2014, 07:13 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
212 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
any luck or way to make it live again

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes