Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,477 Members 40,919 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HELP] stuck in Mini OS 3.0

Tip us?
 
cretu01
Old
(Last edited by cretu01; 10th July 2014 at 11:26 AM.) Reason: error in text
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jul 2014
Unhappy [HELP] stuck in Mini OS 3.0

I accessed Hidden Menu with 3845#*620#and clicked on Device Test.
Now my device rebooted and showed Mini OS 3.0
Every time I reboot it is stuck in this "OS". The are multiple options but all of them except All Auto Test - Partial have (+power) and i can't click them. What does that mean? There's also an option Normal Boot.
Please help!
 
Rephosix
Old
#2  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 60
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by cretu01 View Post
I accessed Hidden Menu with 3845#*620#and clicked on Device Test.
Now my device rebooted and showed Mini OS 3.0
Every time I reboot it is stuck in this "OS". The are multiple options but all of them except All Auto Test - Partial have (+power) and i can't click them. What does that mean? There's also an option Normal Boot.
Please help!
Try the normal boot options, if it doesn't work use KDZ, it won't wipe anything.
 
newtonuy
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 1
Join Date: Jul 2014
Same problem here

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

I have found the solution:

Hold the power button pressed and then choose the "Normal boot" option.
The Following User Says Thank You to newtonuy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
cretu01
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by newtonuy View Post
Same problem here

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

I have found the solution:

Hold the power button pressed and then choose the "Normal boot" option.
i first thought to press the screen and then the power button. Thanks a lot!
.....................
I am sad that i did a factory reset and flashed kdz. Lost everything trying to find solutions! ;(
 
Rephosix
Old
#5  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 60
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by cretu01 View Post
i first thought to press the screen and then the power button. Thanks a lot!
.....................
I am sad that i did a factory reset and flashed kdz. Lost everything trying to find solutions! ;(
DUDE, i SAID that you DON'T have to do a factory reset because KDZ would still work after....(Daca intelegi la ce ma refer )
 
cretu01
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by Rephosix View Post
DUDE, i SAID that you DON'T have to do a factory reset because KDZ would still work after....(Daca intelegi la ce ma refer )
ok DUDE. I just couldn't find how to press the Normal Boot option. (Daca intelegi ce spun ). flash kdz didn't solve the issue.
 
sirstumps
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Sep 2014
Default thank you newtonuy

Quote:
Originally Posted by newtonuy View Post
Same problem here

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

I have found the solution:

Hold the power button pressed and then choose the "Normal boot" option.
I love you. This worked thank you for your help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Create a Simple Custom Launcher from Scratch

When you are starting your journey intoany sort of development, it’s never easy at the … more

MediaTek Continues Steps Towards Being Developer-Friendly

Not too long ago MediaTek was very closed off towards the mobile developer … more

Sony PS4 Remote Play Ported to All Android Devices

Im pretty sure that every informed gamer out there perked their ears up when Sony came out … more