FORUMS

[Q] galaxy ace 2 recovery mode doesn't work

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By bOvaz, Junior Member on 19th June 2014, 02:23 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello, I had cyanogenmod 10 installed in my samsung galaxy ace 2, today I decided to go back to gingerbread stockrom, I installed it using odin. My problem is that after I installed it the phone reboot but is stuck in the logo and when I try to go into recovery mode it doesnt work, it is stuck in the logo aswell. Do you know why? Can someone please help me to fix this problem.

Please let me know

Thank You
 
 
20th June 2014, 09:34 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 450
 
More
Sound like you flashed "normal" GB FW over CM10... This will not work correctly...

I recommend to flash an 3-Parted FW which overwrites all partitions...

Which Phone do you have exactly? 8160 or 8160P (with NFC) ?

I hope ODIN Download mode is still working? If yes use the linked FW according to your Phone:

For 8160 (non-p!!! without NFC)
https://disk.yandex.com/public/?hash...ARzJAIFaCE0%3D

For 8160P (with NFC)
http://d-h.st/fWn

Extract the file and set ODIN as mentioned here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2426437

If something is not working do a complete factory reset/wipe data and wipe cache in Recovery Mode afterwards...
Last edited by fluffi444; 20th June 2014 at 09:57 PM.
The Following User Says Thank You to fluffi444 For This Useful Post: [ View ]
22nd June 2014, 01:17 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by fluffi444

Sound like you flashed "normal" GB FW over CM10... This will not work correctly...

I recommend to flash an 3-Parted FW which overwrites all partitions...

Which Phone do you have exactly? 8160 or 8160P (with NFC) ?

I hope ODIN Download mode is still working? If yes use the linked FW according to your Phone:

For 8160 (non-p!!! without NFC)
https://disk.yandex.com/public/?hash...ARzJAIFaCE0%3D

For 8160P (with NFC)
http://d-h.st/fWn

Extract the file and set ODIN as mentioned here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2426437

If something is not working do a complete factory reset/wipe data and wipe cache in Recovery Mode afterwards...



Thank You very muuuchhh!! I followed your suggestion and the phone is working again!!! thank you sooo muuuch!!!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes