Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,688 Members 40,493 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cannot load the CWM 6.0.5.3-cooper

Tip us?
 
kingsdeb
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Aug 2014
Location: Hyderabad
Default Cannot load the CWM 6.0.5.3-cooper

I have downloaded the cm-10 and CWM from http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2212438 into sdcard

Next i installed the CWM from the recovery using the option "apply update from sdcard".

It showed it installed Successfully.

But now when i again go into recovery mode, i don't see the new CWM but the old recovery and getting the below error :

-- Appling Multi-CSC --
E: failed to mount /system (Invalid argument)
E: failed to mount /system (Invalid argument)

Please help me solve this.
 
RevolutionBolt
Old
#2  
RevolutionBolt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 132
Posts: 321
Join Date: Jan 2013
Location: running Android 4.2.2 currently
Quote:
Originally Posted by kingsdeb View Post
I have downloaded the cm-10 and CWM from http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2212438 into sdcard

Next i installed the CWM from the recovery using the option "apply update from sdcard".

It showed it installed Successfully.

But now when i again go into recovery mode, i don't see the new CWM but the old recovery and getting the below error :

-- Appling Multi-CSC --
E: failed to mount /system (Invalid argument)
E: failed to mount /system (Invalid argument)

Please help me solve this.
You running S5830i/c/m/9i(COOPERVE) or S5830(COOPER)? If running cooperve, you might downloaded wrong CM11.


 
Phone/tablet currently used:
Phone: Samsung Galaxy Ace S5830i Android 4.4.4(CM11-NIGHTLY)
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 7'0 Android 4.4.4(PAC-ROM)(All-in-One)


http://www.pac-rom.com/images/banners/pac_user_banner.png
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes