ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Replacing battery.

OP yusrilramadhan

10th August 2014, 05:44 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
134 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Hi guys, I'm planning to replace my battery with double power (2000 mAh) Is this safe or no?

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
11th August 2014, 08:00 PM   |  #2  
EFreixa's Avatar
Junior Member
Flag Manresa
Thanks Meter: 3
 
21 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
As long as it has the same voltage I think there should be no problem
Last edited by EFreixa; 11th August 2014 at 08:06 PM.
13th August 2014, 02:41 PM   |  #3  
mstfymrtc's Avatar
Junior Member
Flag Nevşehir
Thanks Meter: 10
 
19 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
You should use suitable charge device for your own security.
14th August 2014, 03:44 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
134 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Does anyone ever do this?

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
15th August 2014, 08:48 PM   |  #5  
Member
TEHRAN
Thanks Meter: 5
 
95 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
I think that would be no problem for low end devices !

Sent from AP using Lovely ace !!
16th August 2014, 10:53 AM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 12
 
134 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by AHMAD JB

I think that would be no problem for low end devices !

Sent from AP using Lovely ace !!

Do you ever try?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes