FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

[RECOVERY] TWRP v2.7.1.0 by NovaFusion 20140701 ( ͡ ͜ʖ ͡)

3,527 posts
Thanks Meter: 29,105
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th December 2014, 04:10 PM |#81  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hi guys! I've had a problem with this recovery, I flash the .tar file using odin:
I put the core (I8260) in download mode, then I've put the .tar file in AP, and I've pressed start. When I switch on the smartphone with volume up, home button and power button, the mobile phone doesn't go in recovery mode. When I turn on the mobile phone, under Samsung logo appear a yellow triangle, but it switch on normally
What can I do?

Sorry, for my bad english


EDIT: ok sorry I reflashed it and now it works fine
Last edited by Damien98; 10th December 2014 at 04:54 PM.
 
 
13th March 2015, 01:27 PM |#82  
C00l.vishu.ar0ra's Avatar
Member
Flag india
Thanks Meter: 14
 
More
i got yellow triangle with samsung boot logo.. how to remove it??
13th March 2015, 02:17 PM |#83  
Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by C00l.vishu.ar0ra

i got yellow triangle with samsung boot logo.. how to remove it??

Use triangle away app..

Sent from my GT-I8262 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to nshntshrm7 For This Useful Post: [ View ]
21st April 2015, 11:28 AM |#84  
Just installed it.
Pros:
1) Fast boot
2) Nice memory managment

Cons:
1)Application is updating message
2)Enable airplane mode / enable data / audio settings on power off menu removed :/
3)Menu button doesnt work
4)Settings icon on systemui aint working (first time having that issue)

Anyone can confirm that?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes