Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more

HTC Sense Camera & Gallery for M8 GPE Lollipop

If you are running a GPE ROM and miss the sense gallery and camera, this flashable zip by … more

XenonHD Unofficial AOSP-based ROM for Find 7a

XDA Recognized Contributor uppon2 & Team Horizon are bringing the Oppo … more

Sunshine Compatible with HTC One M9

Two Senior Recognized Developers jcase and beaups officially released a new version of Sunshine. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Resolved Dialer Number Pad for 200 DPI

9th July 2014, 12:43 AM |#1  
OP Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 19
 
66 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Hey hi all, Since we had a weird looking number pad after changing DPI from 240 to 200 so I have just modified the SecContacts.apk to look good as it was in stock ROM.
Though there is a bit space under the number pad but i hope that will be OK.

Screenshot :
Screenshot


Download : SecContacts.apk
The Following User Says Thank You to M_E_G_A_T_R_O_N For This Useful Post: [ View ]
 
 
9th July 2014, 04:57 AM |#2  
F@HIM's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 559
 
1,790 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Bro can u upload the ss plsss

Always press the thanks button if helped
9th July 2014, 06:33 AM |#3  
OP Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 19
 
66 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by F@HIM

Bro can u upload the ss plsss

Always press the thanks button if helped

Brother, It's already there. Click on Click to show content in first post.
9th July 2014, 06:43 AM |#4  
F@HIM's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 559
 
1,790 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by M_E_G_A_T_R_O_N

Brother, It's already there. Click on Click to show content in first post.

Ok bro seen now it worked.....

Always press the thanks button if helped
Last edited by F@HIM; 9th July 2014 at 06:46 AM.
9th July 2014, 10:31 AM |#5  
Member
Thanks Meter: 1
 
32 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
use app setting to change the DPI.. it a xposed intaller module ..
The Following User Says Thank You to Jiii For This Useful Post: [ View ]
12th August 2014, 02:48 AM |#6  
Junior Member
Flag kirkuk
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Thumbs up dailer
Quote:
Originally Posted by Jiii

use app setting to change the DPI.. it a xposed intaller module ..


Yes you are right
13th August 2014, 10:28 AM |#7  
anup34's Avatar
Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 95
 
82 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
see bro now its looking weird ..!!
fix this ..!!
im on stock rom ..!! rooted (i8262)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-08-13-14-52-35.png
Views:	158
Size:	161.3 KB
ID:	2895594  
18th August 2014, 04:46 PM |#8  
OP Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 19
 
66 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
You were not supposed to use it for any other DPI.
It is for customized for 200 DPI.
19th August 2014, 06:37 AM |#9  
anup34's Avatar
Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 95
 
82 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
ohh ok... i fixed it, nw working fine..
The Following User Says Thank You to anup34 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes