FORUMS

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more

Android’s Consistency and The User Experience

This is a site of power users, and it is fair to say that most of us are more … more

Which Manufacturer (And Device) Made You Choose Android?

The beautiful thing about Android is that there is so much to choose from. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

developers plzzzz help

26th July 2014, 08:44 AM |#11  
Galaxy_Rohit's Avatar
Senior Member
Flag Electrifying
Thanks Meter: 249
 
More
Strictly follow the steps mentioned below:

Remember: Don't ever use firmwares made for GT-S5670i/GT-S5670L...etc. on devices like GT-S5670 (no appended alphabet here), coz it will brick ur phone.

First of all,
* Install samsung mobile driver on pc.
* Uninstall Kies(if installed); In some cases, it's also required to disable antivirus/firewall,...etc.(I don't know why).
* Preferably use laptop(for power backup & also it has good usb ports) with XP/Windows7(not Windows8)
* Goto "download mode" in the phone. Then connect it to pc.
* Open Odin v4.42.exe as administrator & you'll see "COM PORT MAPPING" box turned yellow(indicating that you've connected the phone to pc).
Name:  uploadfromtaptalk1406360001440.jpg
Views: 103
Size:  16.1 KB

Please note that as soon as u select OPS file in the OPS field of Odin, the Odin straightaway displays the device model number in its title bar, regardless of whether ur phone is physically connected to pc or not.
Name:  uploadfromtaptalk1406360090506.jpg
Views: 106
Size:  18.9 KB

Now set the files(according to which firmware u have) as follows:
For firmware containing 4 files(Note the beginning filenames)

OPS: BENI_v1.0.ops
BOOT: APBOOT_S5670.....
PHONE: MODEM_S5670.....
PDA: CODE_S5670.....
CSC: CSC_5670.....

Click "Start" & wait till Odin says "PASS". Don't touch ur phone during the process. Ur phone will reboot during the process & that's perfectly normal.
Name:  uploadfromtaptalk1406360267328.jpg
Views: 102
Size:  18.3 KB
Name:  uploadfromtaptalk1406360297150.jpg
Views: 100
Size:  15.3 KB

OR for firmware containing one file(Note the beginning filename)
Tick "One Package" field(below com port).
Name:  uploadfromtaptalk1406360354528.jpg
Views: 94
Size:  14.5 KB

Now set the files as follows:

OPS: BENI_v1.0.ops
One Package: S5670...._HOME.tar.md5

Click "Start" & wait till Odin says "PASS". Don't touch ur phone during the process. Ur phone will reboot during the process & that's perfectly normal.
Name:  uploadfromtaptalk1406360452664.jpg
Views: 93
Size:  18.6 KB

* Now ur firmware would have been flashed successfully. If ur phone bootloops(showing bootanimation again'n'again) then goto RECOVERY MODE(Press & hold Home+Power keys) & select "wipe data/factory reset" & "wipe cache partition"(Use "Volume up/down" to navigate up/down & "Home button" to select & "Power button" to go back to previous menu). Then select "reboot system now".

*DONE!!

Ur phone would be 100% alright now.

Please follow the sequence exactly as mentioned. U will not find any other way than this one. Although Screenshots are messy...I'm on mobile rite now

Hope this helps...!!
Last edited by Galaxy_Rohit; 26th July 2014 at 08:58 AM.
The Following User Says Thank You to Galaxy_Rohit For This Useful Post: [ View ]
 
 
10th August 2014, 03:04 PM |#12  
Sanjay(SUN)'s Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Using window xp but while running through administrater it ask for password but I have never done something like that

Sent from my A13-MID using XDA Premium 4 mobile app
12th August 2014, 02:27 PM |#13  
Galaxy_Rohit's Avatar
Senior Member
Flag Electrifying
Thanks Meter: 249
 
More
Enter ur login password :- The password that u use when the pc is turned/powered ON.
& if u don't know of such thing then ask it from the system administrator.
23rd August 2014, 06:13 PM |#14  
Sanjay(SUN)'s Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can u plzzz tell me the procedure

Sent from my A13-MID using XDA Premium 4 mobile app
23rd August 2014, 08:04 PM |#15  
Galaxy_Rohit's Avatar
Senior Member
Flag Electrifying
Thanks Meter: 249
 
More
I guess u don't know. So, only thing u can do(if u use others' pc/laptop) is kindly request them to allow u admin rights. Tell them ur phone's life is hanging in the balance & only they can save it.
Btw procedure is simple...U just need to enter admin username(if asked) & password in the "Open As Admin" dialog box of Odin.:thumbup:

And if u have ur own pc then u shouldn't have faced this problem.
19th September 2014, 08:25 AM |#16  
Sanjay(SUN)'s Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
my big bro have an laptop and when it boot it doesnot need password but while using run as adminstrator it is asking for a password
19th September 2014, 08:27 AM |#17  
Sanjay(SUN)'s Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
the only need is to make this phone a portable router i am having 2 pices of fit
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes