Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] My galaxy gio is stuck.. help plz!

OP abualkam1982

30th June 2014, 02:23 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Dears at XDA.

I managed to get a Galaxy Gio mobile for my kid. I noticed that there are somethings wrong in the software, so i downloaded the original firmware and put the phone on download mode. Then as usual used Odin to install the firmware. By accident, the cable slipped from the laptop and the process failed in odin. I tried to perform the process again with no luck. I tired to switch the phone on but a strange (mobile..!..pc) logo appears.

I cannot enter to recovery mode (CWM) anymore.
I can enter download mode...
I can enter to RAMDUMP screen (i don't know what it is used for).
I tried every version of odin with no luck ( it stuck in the SetupConnection and never go on)
i re-downloaded the firmware and it the same.
I tried the HemidallOneClick application with no luck... it keeps saying FAILED.

So, please help me guys.
Last edited by abualkam1982; 30th June 2014 at 02:35 AM.
2nd July 2014, 06:40 AM   |  #2  
Galaxy_Rohit's Avatar
Senior Member
Flag Electrifying
Thanks Meter: 235
 
1,026 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
U can enter download mode...:sly: that means u still got it. Flash the firmware again & do post the exact error if u get any.…or post screenshots(if possible).
Try with different ports. Maybe ur port has malfunctioned due to slipping of cable. USB ports at the back are good to use.
Note: use the correct name of ops file.
Last edited by Galaxy_Rohit; 2nd July 2014 at 06:46 AM.
5th July 2014, 12:04 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by Galaxy_Rohit

U can enter download mode...:sly: that means u still got it. Flash the firmware again & do post the exact error if u get any.…or post screenshots(if possible).
Try with different ports. Maybe ur port has malfunctioned due to slipping of cable. USB ports at the back are good to use.
Note: use the correct name of ops file.

Thanks Galaxy_Rohit for your response.
I have already found the solution for my problem few days ago.
The problem is that:
- You should use ONLY Odin_multi_downloader_v4.42 not any other version.
- Odin should be on the root of the drive (D:\) in my case. I faced the problem because it was in deeply nested folders.
- Nothing else.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes