FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

★ OFFICIAL kitkat For GALAXY GRAND 2 ★

1,353 posts
Thanks Meter: 1,588
 
By android.zealot.fervor, Senior Member on 13th March 2014, 03:56 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
18th July 2014, 11:13 AM |#81  
jdrieper's Avatar
Member
Flag Curitiba - PR
Thanks Meter: 13
 
More
Smile
Humm, so it was possible to update by Odin ... But how may have changed the modem, it is likely that the 3G does not work right, because the radio bands, came to test if the 3G works (signal H +)?

If you had some form of update by Odin, without updating the modem, I would ...

Quote:
Originally Posted by joaovictorssa

I installed the Indian rom. The phone is working perfectly. The problem is donīt have the Portuguese language Brazil. Only English and Asian languages​​.

My SM-G7102 is imported, it is not the version with final T sold in Brazil.
And Still possessed the Portuguese language

Before upgrading to the KitKat, I taked a print screen of the settings of device

* Baseband version: G7102XXUAML5
* Kernel Version: 3.4.0-2671946 se.infra @ R0210-02 # 1 Tue May 13 21:33:27 KST 2014
* Build Number: JLS36C.G7102XXUANE2

Could anyone tell me which region was?

Last edited by jdrieper; 18th July 2014 at 11:17 AM.
 
 
18th July 2014, 12:14 PM |#82  
Senior Member
Flag new delhi
Thanks Meter: 67
 
More
Quote:
Originally Posted by anadarco7

Odin flash doent give problem works like charm for root balli has solved it he will release this sunday from info i got hope so

Sent from my SM-G7102 using XDA Free mobile app

hey brother can you or any one help me by providing the stock dump of bootloader(img) of grand 2 running kitkat india
20th July 2014, 01:45 PM |#83  
mashaal95's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 32
 
More
If anyone wants the mirror for the kitkat update , I've uploaded it here
https://mega.co.nz/#!dR9jlRJZ!0K1nZ2...dHtZCysG0wkstI
The Following User Says Thank You to mashaal95 For This Useful Post: [ View ]
25th July 2014, 02:46 AM |#84  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
great.thanks bro

Sent from my SM-G7102 using XDA Premium 4 mobile app
25th July 2014, 10:49 AM |#85  
nigno's Avatar
Member
Flag Palermo
Thanks Meter: 0
 
More
Hello everyone sorry my grand 2 does not detect update I write from italy
25th July 2014, 03:41 PM |#86  
dlsygaco's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 113
 
More
Quote:
Originally Posted by nigno

Hello everyone sorry my grand 2 does not detect update I write from italy

Wait if u want official

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
25th July 2014, 10:33 PM |#87  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by nigno

Hello everyone sorry my grand 2 does not detect update I write from italy

download the rom n then flash it via odin

Sent from my SM-G7102 using XDA Premium 4 mobile app
29th July 2014, 04:13 AM |#88  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Info 2 Fully Working Firmware
Guys I have successfully upgraded my Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7102 to kitkat *(via kies). It took me 1 hour but the phone now works perfectly and those of you who are not able to decide if you should take the leap, I suggest you to uninstall any installed antivirus first and then update via kies. Then the update will perfectly work for you and the battery backup has also increased very much.Only 30% lost in a day after internet, gaming. The update is simply awesome. Love it
22nd August 2014, 02:02 PM |#89  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Searched for an answer, here and elsewhere on the net, but I can't find if this KK version has multilingual support i.e. Dutch language.

Anyone? Tnx,. Ox
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes