FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Q] Grand 2 dead

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By hkyadav, Junior Member on 16th April 2014, 02:51 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi!! I was trying to upadate firmware of my grand2 through odin3.09 but after downloading it into mobile odin showed pass but my mobile doesnt restarted though restart was selected in odin....now it is not switching on what to do? plzz help
 
 
16th April 2014, 05:44 PM |#2  
jeetujaan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Which firmware you use for flashing

Sent from my SM-G7102 using XDA Premium 4 mobile app
17th April 2014, 06:02 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by jeetujaan

Which firmware you use for flashing

Sent from my SM-G7102 using XDA Premium 4 mobile app

firmware update released by samsung
18th April 2014, 12:57 PM |#4  
bibhu60's Avatar
Senior Member
Flag delhi
Thanks Meter: 53
 
More
Lightbulb Why?
Quote:
Originally Posted by hkyadav

firmware update released by samsung

What is the need to flash firmware update by samsung using odin?????
We get OTA software update on our grand 2.. ???
19th April 2014, 09:38 AM |#5  
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by hkyadav

Hi!! I was trying to upadate firmware of my grand2 through odin3.09 but after downloading it into mobile odin showed pass but my mobile doesnt restarted though restart was selected in odin....now it is not switching on what to do? plzz help

reflash the C3 version thru Odin and then check for updates on the phone itself. it is only a 12.68 MB file. once updated, u will be on D1.



If u think i helped, please press the thanks button
schubeir
19th April 2014, 04:36 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by schubeir

reflash the C3 version thru Odin and then check for updates on the phone itself. it is only a 12.68 MB file. once updated, u will be on D1.



If u think i helped, please press the thanks button
schubeir

but now it is not switching on
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes