Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Grand 2 dual sim problem

OP Samsung Galaxy Grand 2

23rd April 2014, 09:22 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I Have samsung Galaxy Grand 2
I am using 2 Sim cards
one is only for 3G ( Reliance Operator)....& Second is my regular number (Loop MObile Operator)
I hav activated Smart Dual Sim Service

But still When anyone call on my Loop No..its NOt reachable
but reliance works well..

If i turnd of mobile data then both sim works fine..

Why is that..is it bcoz of 3g Network ??
Please suggest me so i can avoid this

Thanks

Priyank Kharote


Sent from my SM-G7102 using XDA Premium 4 mobile app
12th June 2014, 11:58 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
works fine
Just check by interchanging sim in slots. first i had faced the same issue with different operators, but the customer care guys advised me to interchange the sims ..finally it worked for me.
i think it is not problem with phone .
The Following User Says Thank You to srikanth1992 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes