Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

possible method CWM RECOVERY..

OP vrushabh sutar

8th March 2014, 08:18 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 31
 
55 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
hi there,
after searching number of CWM injecting possibilities,
i found a method an automatic CWM building website

builder.clockworkmod.com

the procedure is, u have to upload stock recovery image of device(grand 2 in our case)
and upload extra files(optional) related to recovery.
then our uploaded file will be queued...
there will be a progressbar shown about the completion of building recovery.

once it gets completed then there are number of files shown including the builded CWM recovery
(unfortunately i can't download them due to my internet issues)

so please someone try this method..
thanks in advance
The Following User Says Thank You to vrushabh sutar For This Useful Post: [ View ]
8th March 2014, 08:52 AM   |  #2  
violin.siva's Avatar
Senior Member
Flag Perungudi,Chennai
Thanks Meter: 184
 
923 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
It's very risky. I heavily bricked my lava iris due to this method.
This is because of corruption during generating the recovery
Of due to network time out to.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
8th March 2014, 09:19 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 31
 
55 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by violin.siva

It's very risky. I heavily bricked my lava iris due to this method.
This is because of corruption during generating the recovery
Of due to network time out to.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

yeah i know as even i am a developer...
The Lava iris has cross channel memory interference
therefore the values of recovery (apparently the binaries)
cant be generated that easy by the server thats building it.
even if done,
the transfer of data is being done through a narrow bridge (as there are many people in queue,data may collide)
IT CAN BE PROPERLY DOWNLOADED BUT ONE MUST HAVE PROPER BANDWIDTH CONNECTION.
thats why i asked u all to do it..

please try for Grand 2!
The Following 2 Users Say Thank You to vrushabh sutar For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes