Post Reply

[Q] After Installing CM11 ,Internal Storage Shows 4 GB Instead of 8?

OP Dinud123

28th June 2014, 06:54 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hey Guys,
I just installed CM11 for my GRAND, The internal Storage shows 4 GB instead of 8 GB ? Where has my remaining storage dissapered ?
And How do I take a snapshot so that I can show it here ?

Thanks in advance
28th June 2014, 11:17 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
here's a screenshot
here's a screenshot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-28-15-38-16.png
Views:	36
Size:	79.4 KB
ID:	2821974   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-06-28-15-38-45.png
Views:	46
Size:	68.2 KB
ID:	2821975   Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	17
Size:	11.8 KB
ID:	2821976  
Last edited by Dinud123; 28th June 2014 at 11:29 AM. Reason: Added new image
28th June 2014, 01:24 PM   |  #3  
Trilochanaaya's Avatar
Senior Member
Flag 11.2500 N, 75.7700 E
Thanks Meter: 129
 
360 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
It's natural
Quote:
Originally Posted by Dinud123

here's a screenshot

It is so. Even when it shows 8gb Internal storage in stock ROM, actual available memory is 4gb only. The other 4gb is reserved by system.

Hit the THANKS button, if it helped u.
The Following 2 Users Say Thank You to Trilochanaaya For This Useful Post: [ View ]
1st July 2014, 07:24 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
confiramtion
Quote:
Originally Posted by Br.Srinivasaraju

It is so. Even when it shows 8gb Internal storage in stock ROM, actual available memory is 4gb only. The other 4gb is reserved by system.

Hit the THANKS button, if it helped u.

You mean to say 4GB is used by kitkat OS and remaining 4GB which is shown in snapshot is the internal storage for Apps n stuff ?
2nd July 2014, 06:40 AM   |  #5  
Trilochanaaya's Avatar
Senior Member
Flag 11.2500 N, 75.7700 E
Thanks Meter: 129
 
360 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Yes. It is so. Only 4gb available for Apps & Other stuff.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes