Firefox OS Architecture and Collaboration Opportunities w/ Asa Dotzler – XDA:DevCon 2014

We were privileged to host many presentations … more

Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

No boot logo, no download mode screen

OP corrystile

8th July 2014, 09:26 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hello,
i have a galaxy mega I9205 LTE, three weeks ago i have flashed the original 4.4 KK update from samfirmware, and from that moment i have no more boot logo (the one with the "Galaxy mega" words), and download mode screen. I have done a full wipe (clean cache, wipe data, and kalvin wipe) from CMW and original recovery, tried with CM11 rom, and other 4.4 roms (can't downgrade to 4.2.2 ), nothing, my boot logo don't come out.
I think the fault is the bootloader, but i don't know if it can be restore or something like that.

How can i fix the problem?
9th July 2014, 02:35 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Up
9th July 2014, 07:20 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Tried another time, wipes on cwm recovery, flash with odin 3.09, no logos. Damn
10th July 2014, 02:21 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
UP
13th July 2014, 04:44 AM   |  #5  
ianneo's Avatar
Member
Somewhere in this universe
Thanks Meter: 16
 
59 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Did you flash the i9200 KK ROM or the i9205 LTE ROM for the phone?
13th July 2014, 01:12 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by ianneo

Did you flash the i9200 KK ROM or the i9205 LTE ROM for the phone?

Obivously 9205 lte like my phone.
18th July 2014, 04:41 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Thumbs up
UP!

Same problem : http://forum.xda-developers.com/gala...4-4-2-t2811866
23rd July 2014, 09:24 AM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Cmon! Up!
23rd July 2014, 09:47 AM   |  #9  
Senior Member
San Jose, CA
Thanks Meter: 38
 
138 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
try to use a different odin version, like 1.85.
and/or try another firmware.
i know there are at least 2 versions out there on sammobile, ne4 and nf2.
24th July 2014, 07:26 PM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Exclamation
Flashing I9200XXUDNF3 from sammobile with odin 3.09 didnt slove the problem. Should i try with odin 3.04?? (My phone is GT-I9200)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes