DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Mega 6.3 update problem

OP Khvwezd

25th August 2014, 08:02 PM   |  #1  
OP Member
Flag Tampere
Thanks Meter: 23
 
66 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
My friend tasked me with updating his Galaxy Mega 6.3 (i9205) to 4.4.2. I digested information, and got Odin, the USB driver and the boot image from Sammobile. Once I flash the file, everything goes well until... there is an error. This is how it looks like, am I doing something wrong with the tool? What could be causing this? I really have no idea.
EDIT: Oh yeah and the Mega is now stuck in a bootloop I can flash a custom recovery just fine. It's just this file that's a problem
Last edited by Khvwezd; 25th August 2014 at 08:12 PM.
25th August 2014, 10:58 PM   |  #2  
starmaster10's Avatar
Senior Member
Flag Saskatoon
Thanks Meter: 243
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Khvwezd

My friend tasked me with updating his Galaxy Mega 6.3 (i9205) to 4.4.2. I digested information, and got Odin, the USB driver and the boot image from Sammobile. Once I flash the file, everything goes well until... there is an error. This is how it looks like, am I doing something wrong with the tool? What could be causing this? I really have no idea.
EDIT: Oh yeah and the Mega is now stuck in a bootloop I can flash a custom recovery just fine. It's just this file that's a problem

Hi..try taking off the .md5 at the end of that file so it is a .tar only and try reflashing it and see if it works then..as sometimes this will correct this problem.


Sent from my SGH-I527M using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to starmaster10 For This Useful Post: [ View ]
25th August 2014, 11:40 PM   |  #3  
OP Member
Flag Tampere
Thanks Meter: 23
 
66 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
Quote:
Originally Posted by starmaster10

Hi..try taking off the .md5 at the end of that file so it is a .tar only and try reflashing it and see if it works then..as sometimes this will correct this problem.


Sent from my SGH-I527M using XDA Free mobile app

Nah it still fails at the same bit, thanks for trying though!
25th August 2014, 11:57 PM   |  #4  
OP Member
Flag Tampere
Thanks Meter: 23
 
66 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
More
The phone just magically booted into 4.4.2... I have no idea what happened or how stable this is going to be but it's better than nothing!
26th August 2014, 03:16 AM   |  #5  
starmaster10's Avatar
Senior Member
Flag Saskatoon
Thanks Meter: 243
 
767 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Khvwezd

The phone just magically booted into 4.4.2... I have no idea what happened or how stable this is going to be but it's better than nothing!

Sounds great..hopefully it all works good.
5th November 2014, 08:12 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
hi, if your model is i9205, you need to flashing to i9205, not i9200, pls see the screen shoot
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes