Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,969 Members 38,114 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Does anyone have the metro pcs apn?

Tip us?
 
mands386
Old
#1  
mands386's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 46
Join Date: Jan 2013
Default Does anyone have the metro pcs apn?

I just flashed a Rom and it has tmobile apn I tried searching for it on Google but it didn't work
Thanks in advanced

Sent from Planet Vegeta
 
curgervending
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 16
Posts: 126
Join Date: Mar 2007
Location: New York
T-Mobile took over metropcs and metropcs is using T-Mobile towers for data. You should be good with the T-Mobile APN.
 
mands386
Old
#3  
mands386's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 46
Join Date: Jan 2013
I accidentally erased my backup so I can't go back and get it from there, and it's that my lte got very slow it takes about 5 minutes to load a YouTube video on 144p and I used to be able to watch 720p without loading

Sent from Planet Vegeta
 
mexigga
Old
#4  
mexigga's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 1,038
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles
Here http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2491999
Samsung Galaxy Note 2 - T889 - TW4.4*eZKAT* Kernel: AGNi
Samsung Galaxy Note 10.1 * ROM: Hyperdrive RLS8

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes