FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sprint 4.4.2 KitKat 4 Dock Windows mod/App

462 posts
Thanks Meter: 53
 
By No4g4Me, Senior Member on 28th July 2014, 03:09 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th August 2014, 07:35 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Here i used a module ka "gravity box". And I changed the double tap home key to application launcher then selected 12 apps, and then i used floating shortcuts to make the apps float into windows. On another note, the gravity box kitkat module has various mods working for sprints mega 6.3, and here is a screen shot of the following type up.




Also if you close the floating window it's available to relaunch as a recent app selection and restores exact position you backed out at. For example, im in chrome i launch a floating window app, then i hit the home key and go into a message app, then i hold the home key until recent apps shows finally select the floating app; and done. You are right where you left in a floating window. So with this kind of behavior it's easier for me hope it helps until we get some cooler mods. Also, i would like to see toolbox app intergrated into the mega 6.3, im able to bring up options in xsposed module but nothing happens.

I deleted the other two pics but they won't go away yet 😕
Last edited by Yes4g4me; 10th August 2014 at 07:57 PM.
 
 
24th September 2014, 02:47 PM |#12  
Senior Member
Flag Herford
Thanks Meter: 22
 
More
It doesnt work for me
26th September 2014, 06:45 AM |#13  
Junior Member
Flag bắc ninh
Thanks Meter: 4
 
More
hi
18th October 2014, 01:44 PM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
because the new versions of multi window plus is not working for the mega 6.3 I had backed up a previous version and it works great
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes