Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Baseband/Radio] XXKK6 img [GSM]

OP imth

3rd December 2011, 10:05 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 81
 
25 posts
Join Date:Joined: Apr 2005
better network, better wifi, and better battery.
flashboot required.
Attached Files
File Type: zip radio-maguro-i9250xxkk6.img.zip - [Click for QR Code] (4.57 MB, 17255 views)
Last edited by mskip; 14th December 2011 at 02:27 AM.
The Following 39 Users Say Thank You to imth For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2011, 10:14 AM   |  #2  
flakz0r's Avatar
Senior Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 50
 
287 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Where did you find this?
3rd December 2011, 10:14 AM   |  #3  
kfjunky's Avatar
Senior Member
Flag Tokyo
Thanks Meter: 8
 
241 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by imth

better network, better wifi, and better battery.
flashboot required.

Can you make a zip flashable from recovery?
Won't have access to my PC for a while, but would love to try.

Cheers

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
3rd December 2011, 11:15 AM   |  #4  
Senior Member
Flag White Lake
Thanks Meter: 135
 
521 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
New radio appears to be working well. While very inconclusive, my upstream data speeds appear to have increased significantly after this flash...


Thanks!
3rd December 2011, 11:30 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 81
 
25 posts
Join Date:Joined: Apr 2005
Quote:
Originally Posted by dew.man

New radio appears to be working well. While very inconclusive, my upstream data speeds appear to have increased significantly after this flash...


Thanks!

Yes. I'm using it with PDA XWKKA (same 41F build) and /VERY/ stable.
3rd December 2011, 11:48 AM   |  #6  
qwer23's Avatar
Senior Member
Flag Realm of Württemberg
Thanks Meter: 291
 
1,309 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Thanks! Which command do I need in fastboot to flash this?
3rd December 2011, 11:54 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 33
 
79 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
unzip and rename the img to radio.img put under the same folder as fastboot

do
fastboot-windows flash radio radio.img
The Following 4 Users Say Thank You to zyo For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2011, 12:04 PM   |  #8  
qwer23's Avatar
Senior Member
Flag Realm of Württemberg
Thanks Meter: 291
 
1,309 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by zyo

unzip and rename the img to radio.img put under the same folder as fastboot

do
fastboot-windows flash radio radio.img

Worked like a charm, thanks. Still learning how to use fastboot. But it's quite easy to do if you know adb


Radio flashed and connected immediately after boot. Let's see how much the reception improved.
The Following 2 Users Say Thank You to qwer23 For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2011, 12:38 PM   |  #9  
minooch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,419
 
650 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Donate to Me
*cough* self plug *cough*

I've heard that ADB Gui works very well at flashing Radios (look in my sig)
The Following 3 Users Say Thank You to minooch For This Useful Post: [ View ]
3rd December 2011, 01:08 PM   |  #10  
inffy's Avatar
Senior Member
Flag Helsinki
Thanks Meter: 661
 
1,980 posts
Join Date:Joined: Jun 2005
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by minooch

*cough* self plug *cough*

I've heard that ADB Gui works very well at flashing Radios (look in my sig)

It didn't flash this radio

had to do it manually.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes