FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[CM9] [ABANDONED] Maguro Nightly Kangs

1,679 posts
Thanks Meter: 2,237
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
27th February 2012, 11:46 AM |#11  
Garner's Avatar
Recognized Contributor
Flag C:\windows\system32\
Thanks Meter: 2,222
 
Donate to Me
More
Mmm a few builds back i disabled boot animation in performance now the feature has gone it cant re enable it?
 
 
27th February 2012, 12:36 PM |#12  
DynamicRam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 245
 
More
Quote:
Originally Posted by garner

Mmm a few builds back i disabled boot animation in performance now the feature has gone it cant re enable it?

try adding this to the build.prop ,

debug.sf.nobootanimation=0
The Following User Says Thank You to DynamicRam For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 09:15 PM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 171
 
More
Quote:
Originally Posted by Vangelis13

Any way to add the search button to the navigation bar..?

P. S. Agree with bongd (good to see you here mate, recognise you from the Atrix forums), this is really really fast & stable!

Hey, nice to see you again too, man. It's always funny getting a new device and slowing seeing all the cats from previous sub forums get the same one lol

All right fellas, 45 hours total, 3 hours and 30 minutes screen on time, 9% battery left. phenomenal!!

On AOKP I usually banged out closed to 4 hours of screen on time but only got around 20-25 hours which I still thought was really great for that ROM. Now it's just absolutely amazing now that I'm on this CM9 ROM.
Last edited by Mikey; 27th February 2012 at 09:32 PM.
The Following User Says Thank You to bongd For This Useful Post: [ View ]
29th February 2012, 12:49 PM |#14  
imfloflo's Avatar
Senior Moderator
Flag Guyancourt/Clermont-Ferrand, France
Thanks Meter: 802
 
Donate to Me
More
I'm having some issue with battery !:

Stock CM9 Kang from update-cm-9.0.0-RC0-maguro-KANG-signed.02282012-0805.zip -
Last edited by imfloflo; 19th April 2013 at 07:19 AM.
29th February 2012, 12:54 PM |#15  
chadouming's Avatar
Senior Member
Flag On the interwebz
Thanks Meter: 1,695
 
More
Quote:
Originally Posted by imfloflo

I'm having some issue with battery !:

Stock CM9 Kang from update-cm-9.0.0-RC0-maguro-KANG-signed.02282012-0805.zip -

Wow, that's an epic drain ! I'm using this rom too, but with popcorn Kernel, and I dont have any problem with the battery. Seems like your phone was awake all the time too. Check if there was not an app keeping a wakelock on your phone all the time.
29th February 2012, 09:17 PM |#16  
Mikey's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Chicago
Thanks Meter: 1,550
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by imfloflo

I'm having some issue with battery !:

Stock CM9 Kang from update-cm-9.0.0-RC0-maguro-KANG-signed.02282012-0805.zip -

Run it a day without background sync on.........if it runs whole lot better......then its an app that is set to maybe every 15 minutes checks>>>
29th February 2012, 11:21 PM |#17  
imfloflo's Avatar
Senior Moderator
Flag Guyancourt/Clermont-Ferrand, France
Thanks Meter: 802
 
Donate to Me
More
I think it' could be dsp manager, already had pb with this on my N1 with cm7
mudferret
29th February 2012, 11:29 PM |#18  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by imfloflo

I think it' could be dsp manager, already had pb with this on my N1 with cm7

Got Better Battery Stats? I've been getting stupid awesome battery life on CM9. Most recently 40 hours with 2:45 screen on time, half on data, half on Wifi, no sleep policy and still had 25% left. Many texts, emails, some downloading, etc...

You definitely had a rogue process or two, but AOS doesn't seem abnormal (?).

Edit: AOS a little higher than my typical ~18%
Last edited by mudferret; 29th February 2012 at 11:32 PM.
1st March 2012, 12:01 AM |#19  
fitsnugly's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Indianapolis, IN
Thanks Meter: 2,237
 
Donate to Me
More
Damn Flo :(

I went 19.5 hours the other day and still had 47% left, & I have the battery sucking LTE toro version
1st March 2012, 01:46 AM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Is anyone else having LED notification issues with the Skankwich kangs? It works as expected for me when I use a CM9 nightly, but when I try using a fitsnugly build, I lose all LED notification capability.
1st March 2012, 02:42 AM |#21  
Vangelis13's Avatar
Recognized Contributor
Flag 300 meters from the Rhein
Thanks Meter: 9,597
 
More
I think the latest build destroyed the battery reader.. Pics to follow

Edit: From 100% down to 90%, including booting up after cwm back up. In-fckng-sane...

One can only imagine what the official CM9 will be like!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-03-01-04-03-13[1].jpg
Views:	747
Size:	23.1 KB
ID:	925971   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-03-01-04-03-20[1].jpg
Views:	754
Size:	19.7 KB
ID:	925972   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-03-01-04-03-28[1].jpg
Views:	724
Size:	19.3 KB
ID:	925973  
Last edited by Vangelis13; 1st March 2012 at 03:21 AM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes