5,594,077 Members 46,531 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[RECOVERY][maguro] TWRP 2.7.0.0 touch recovery [2014-03-10]

Tip us?
 
uoY_redruM
Old
#71  
uoY_redruM's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1917
Posts: 3,253
Join Date: May 2010
Location: Orlando, FL

 
DONATE TO ME
TWRP on GNexus, yes! I've never been a fan of CWM (no offense to developers) and I'm glad this is an option. I use it on my Kindle Fire.

Flashing now

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

thanks .Bambino for the tag!
Interested in buying me a coffee? Click the 'Donate" button:

32GB LG G2 - T-Mobile
STOCK

(16GB Blue) Galaxy S III - T-Mobile RETIRED
Rooted/Unlocked

Kindle Fire
Rooted

Galaxy Nexus - GSM Unlocked STOLEN

Nexus One - RETIRED
 
The Nexus Project
Old
#72  
Account currently disabled
Thanks Meter 30
Posts: 360
Join Date: Jan 2012
Location: Philadelphia

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Simer03 View Post
I renamed a backup and now the recovery won't recognize it! Help!?!?

Sent from my Nexus Prime
Unless you rename it back to original, recovery wont recognize it.

Sent from my i9250 (GSM) Galaxy Nexus.
Phazenine@Twitter
 
The Nexus Project
Old
#73  
Account currently disabled
Thanks Meter 30
Posts: 360
Join Date: Jan 2012
Location: Philadelphia

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by uoY_redruM View Post
TWRP on GNexus, yes! I've never been a fan of CWM (no offense to developers) and I'm glad this is an option. I use it on my Kindle Fire.

Flashing now

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
Agree,I can't say enough good things about this recovery. The 2.1.2 UI update is lovely. :thumbup:

Sent from my i9250 (GSM) Galaxy Nexus.
Phazenine@Twitter
 
accuphase
Old
#74  
accuphase's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 537
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by The Nexus Project View Post
Agree,I can't say enough good things about this recovery. The 2.1.2 UI update is lovely. :thumbup:

Sent from my i9250 (GSM) Galaxy Nexus.
Phazenine@Twitter
+1

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
__________________________________________________ _________________________
Nexus One -- Galaxy Nexus -- Nexus 4 -- Nexus 7 -- Nexus 10 (all cm10.1)
 
SubyWill
Old
#75  
SubyWill's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 103
Posts: 1,421
Join Date: Mar 2010
Location: Orlando, Florida
In the wipe menu, does wiping system wipe everything on the phone? Like all the media?
Rooted ΠΞXU5
 
kobik77
Old
#76  
kobik77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 569
Posts: 776
Join Date: Jan 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by SubyWill View Post
In the wipe menu, does wiping system wipe everything on the phone? Like all the media?
No sir, it's just like in CWM.
 
SubyWill
Old
#77  
SubyWill's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 103
Posts: 1,421
Join Date: Mar 2010
Location: Orlando, Florida
Quote:
Originally Posted by kobik77 View Post
No sir, it's just like in CWM.

Because in the wipe menu, I selected factory reset, cache, and dalvik cache. And after I flashed the ROM and GAPPS all my apps and settings and everything was the exact same way from before, as if I had dirty flashed.

So to do a full wipe I also have to hit system? And it won't wipe my SD Card?
Rooted ΠΞXU5
 
kobik77
Old
#78  
kobik77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 569
Posts: 776
Join Date: Jan 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by SubyWill View Post
Because in the wipe menu, I selected factory reset, cache, and dalvik cache. And after I flashed the ROM and GAPPS all my apps and settings and everything was the exact same way from before, as if I had dirty flashed.

So to do a full wipe I also have to hit system? And it won't wipe my SD Card?
I flashed BlackIce+gapps over CM9 using GooManager using wipe data and create backup as the only options and all my data was wiped just like it should have.
You may need to try leaving dalvik cache option un ticked as it is unnecessary and may introduce a bug in combination with data wipe.

Sent from my Galaxy Nexus
Like my work? You can buy me a beer

 
daskalos.healing
Old
#79  
daskalos.healing's Avatar
Member
Thanks Meter 29
Posts: 73
Join Date: Apr 2012
Is there "format boot"menu in TeamWin Recovery?
 
shockem
Old
#80  
shockem's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 337
Posts: 1,329
Join Date: Sep 2010
Location: Singapore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by daskalos.healing View Post
Is there "format boot"menu in TeamWin Recovery?
No there isn't. There isn't a wipe sd card as well.
Current Phone: Google Nexus 4
Previous Phones: Samsung Galaxy Nexus, Google Nexus S, HTC HD2, HTC Desire, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, etc.

Add me to your circles on Google+

Follow me on Twitter @vevekkk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes