Thread Closed

[ROM] Android Open Kang Project - maguro - JB

17th January 2012, 10:16 PM   |  #1341  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
142 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
If I use let's say tasker to switch some settings like brightness, these changes don't get reflected by the inbuilt toggle switches in the notification bar. Can anyone reproduce this problem?
17th January 2012, 10:53 PM   |  #1342  
lovejoy777's Avatar
Senior Member
Flag Nottingham
Thanks Meter: 1,966
 
2,661 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Talking 19? where from
Quote:
Originally Posted by Infra

Build 19 is up. Fixing little bugs in navigatuon buttons, octolockscreen etc

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

where can i download 19 from?

im on 17 at the mo with francos latest kernel... AWSOME....
The Following User Says Thank You to lovejoy777 For This Useful Post: [ View ]
17th January 2012, 10:55 PM   |  #1343  
Senior Member
Thanks Meter: 299
 
1,227 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by lovejoy777

where can i download 19 from?

im on 17 at the mo with francos latest kernel... AWSOME....

The same place you got 17 from.
17th January 2012, 11:22 PM   |  #1344  
nbeebe24's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter: 908
 
2,404 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
There's still an issue with the navigation bar

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
17th January 2012, 11:57 PM   |  #1345  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
322 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
I wanted to make a fresh start and wipe my nexus before install the new release, but somehow i can´t wipe my phone anymore, the data partition with all my apps remains after a factory reset. Someone else had this problem and knows a solution?
18th January 2012, 12:02 AM   |  #1346  
pa.pn2's Avatar
Senior Member
Düsseldorf
Thanks Meter: 492
 
2,674 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by nbeebe24

There's still an issue with the navigation bar

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

confirmed
if bluetooth is selected, the switch is not shown..
18th January 2012, 12:12 AM   |  #1347  
Romanbb's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 7,029
 
3,587 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pa.pn2

confirmed
if bluetooth is selected, the switch is not shown..

Care to elaborate?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
18th January 2012, 12:12 AM   |  #1348  
BlackDino's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,298
 
1,952 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Infra

So tou flashedbwrong gapps or didn't flash it at all. Also the IMe switcher has to be enabled in rom control to be able to see the icon in statusbar

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

You can also long press on the spacebar

Sent from my Kanged Galaxy Nexus
18th January 2012, 12:47 AM   |  #1349  
nbeebe24's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter: 908
 
2,404 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
The issue I was referring to is the off center software buttons. The right menu is unusable

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
18th January 2012, 01:27 AM   |  #1350  
Senior Member
Flag Temple City
Thanks Meter: 112
 
586 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by nbeebe24

The issue I was referring to is the off center software buttons. The right menu is unusable

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

just set the menu to the left
that what i did with b18

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Nexus Android Development by ThreadRank