Post Reply

[ROM] Manhattan IC120 | v 1.2.0 | 4.0.3 AOSP | Feb 22 | OTAs | Elegant | Mods

27th March 2012, 02:03 PM   |  #971  
kepz's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 44
 
339 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Hey Fabio... if you're bored, can you do something for a few of us who like to experiment please. Can you do this to your ROM please....?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1543892

I look forward to a reply.
27th March 2012, 07:30 PM   |  #972  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
196 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
i need Rom that have ebality to change netowrk type

i mean to make it 3G only, Dual mode or 2G only

dose this have it?
27th March 2012, 09:33 PM   |  #973  
giank30's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
289 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by kepz

Hey Fabio... if you're bored, can you do something for a few of us who like to experiment please. Can you do this to your ROM please....?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1543892

I look forward to a reply.

nice mod!
The Following User Says Thank You to giank30 For This Useful Post: [ View ]
28th March 2012, 12:58 PM   |  #974  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
196 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
i need Rom that have ebality to change netowrk type

i mean to make it 3G only, Dual mode or 2G only

dose this have it?
28th March 2012, 01:07 PM   |  #975  
pascanu's Avatar
Senior Member
Flag Tg. Mures
Thanks Meter: 53
 
545 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Quote:
Originally Posted by isa.ahmed

i need Rom that have ebality to change netowrk type

i mean to make it 3G only, Dual mode or 2G only

dose this have it?

You can do this in any ROM: go to dialer, dial *#*#4636#*#* and choose Phone Information; there you can choose WCDMA Only (that is only 3G) or whatever you wish.
28th March 2012, 06:51 PM   |  #976  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
196 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
still not what i need...i need like the S2 in 2.3.3


Quote:
Originally Posted by pascanu

You can do this in any ROM: go to dialer, dial *#*#4636#*#* and choose Phone Information; there you can choose WCDMA Only (that is only 3G) or whatever you wish.

29th March 2012, 05:43 PM   |  #977  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Very nice and fast rom. I love it
1st April 2012, 09:08 PM   |  #978  
gnufabio's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Milan
Thanks Meter: 3,533
 
1,386 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kepz

Hey Fabio... if you're bored, can you do something for a few of us who like to experiment please. Can you do this to your ROM please....?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1543892

I look forward to a reply.

Nice! But if there aren't source codes I can't add it
3rd April 2012, 01:22 AM   |  #979  
Member
Thanks Meter: 0
 
98 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
My phone was just asking me to update to 4.0.4???

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
3rd April 2012, 06:48 AM   |  #980  
barbaragha's Avatar
Member
Thanks Meter: 4
 
83 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
same here. it's the stock upgrade though.

any plans of IC13 based on IMM76? it's awfully quiet around the gnex forums, 3 days since 4.0.4 released an no rom yet except stock, not even talks about something on the way...

fabio, please tell us that you're planning an for an IMM76 easter egg

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Nexus Android Development by ThreadRank