Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][4.0.4] Slim ICS(Maguro)- Clean, Simple & Fast (54MB )

OP krarvind

17th February 2012, 11:36 PM   |  #191  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
140 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
np man, thanks for all of your efforts. As I said before, this is a great rom regardless of that little problem, and I can sideload those apps anyway!

Justin
18th February 2012, 12:30 AM   |  #192  
Nebucatnetzer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6,777
 
5,800 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
It may have something to do that this is a custom. It doesn't work on AOKP as well
so we're probably missing some sort of certificate. Since it is a app for a bank lets me think that it needs some extended security.
18th February 2012, 04:00 AM   |  #193  
bustabo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
270 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I'm on aokp build 23 and the WF app shows in the market and works fine for me...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
18th February 2012, 12:10 PM   |  #194  
Nebucatnetzer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6,777
 
5,800 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I checked again. The reason why I can't download it is because it isn't available in my country. So I'm now totally clueless.
18th February 2012, 11:50 PM   |  #195  
beekay201's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,143
 
4,758 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by Nebucatnetzer

I checked again. The reason why I can't download it is because it isn't available in my country. So I'm now totally clueless.

try market enabler
18th February 2012, 11:56 PM   |  #196  
Nebucatnetzer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6,777
 
5,800 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
It's not like I really want to download that app. I'm trying to figure out why it isn't working on this particular rom.

If I'm starting to search for alternative ways to install the app then that's not the solution I'm looking for since we aren't solving the problem we're avoiding it.

But thanks anyway.
20th February 2012, 02:09 AM   |  #197  
Member
Thanks Meter: 4
 
55 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
is anyone having issues taking screenshots?

everytime i hit power/volume down it does not take a screen shot, but brings up an email to send a bug report. This happening to anyone else?
20th February 2012, 02:12 AM   |  #198  
krarvind's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Saint John, NB
Thanks Meter: 12,725
 
5,883 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by edwin124

is anyone having issues taking screenshots?

everytime i hit power/volume down it does not take a screen shot, but brings up an email to send a bug report. This happening to anyone else?

shouldn't have an issue. Try the extended power menu screen shot

Sent from my Crespo using xda premium
22nd February 2012, 02:38 AM   |  #199  
Member
Thanks Meter: 4
 
55 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
do i just wipe cache/dalvik and install this over 2.5?
22nd February 2012, 02:50 AM   |  #200  
krarvind's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Saint John, NB
Thanks Meter: 12,725
 
5,883 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by edwin124

do i just wipe cache/dalvik and install this over 2.5?

yes.......

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes