FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Google Navigation Crash

18th January 2012, 09:33 AM |#1  
ruimoura's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Hi, since last update to gg maps i can't use navigation on the galaxy nexus, when it starts calculating the route it always crashes. I've tried disabling GPU render on settings but it doesn't matter. Anyone having this issue? I find it strange, considering it's a google app.

ps: yes, i've already cleared app data
 
 
2nd February 2012, 10:53 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same problem
I solved it today as soon as I read your username (ruimoura) and saw the flag of Portugal. I got the same problem and I am brazilian.
So when I saw only you and me reporting this problem, I changed the language of my Galaxy Nexus to English (United States).
Bingo! The navigator worked perfectly...
I hope Google correct this bug, so we can use the Navigator on our language (Portuguese).

Thanks ruimoura for your indirect help.

Obrigado.

Dedemor
Last edited by dedemor; 2nd February 2012 at 11:01 AM. Reason: Solved the issue
2nd February 2012, 10:58 AM |#3  
qsec's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 184
 
More
I think this is mentioned in other threads. Check your Pico TTS setting language in language and input settings. Set it to English if it is set to some other language

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to qsec For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2012, 11:03 AM |#4  
Junior Member
Flag Bengtsfors
Thanks Meter: 2
 
More
If someone doesent find the setting its Settings - Language & input - Text-to-speech output
9th February 2012, 11:32 AM |#5  
Junior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 0
 
More
Had this same problem - but now solved - Big Thanks !!
9th February 2012, 02:51 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 204
 
More
Ignore please Thought I had problem but I was being an idiot.
Last edited by biffsmash; 9th February 2012 at 02:56 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes