FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

Jellybean root

3,256 posts
Thanks Meter: 1,831
 
By ogdobber, Recognized Developer on 28th June 2012, 06:20 AM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
ok you need to have clockworkmod installed...
Code:
fastboot flash recovery recovery.img
(insecure boot.img)
unzip boot.img.zip, boot to bootloader and
Code:
fastboot flash boot boot.img
or flash JRN84D-insecure-boot.zip from recovery

-put the CWM-SuperSU-v0.92-mod.zip on your sd and flash

done.

if you have problems...
flash Koush's Jellybean repack (IMM76I OR IMM30D) http://d-h.st/Gkh

If recovery isn't sticking for you, delete recovery-from-boot.p in /system



I can do this for the other superuser as well...this is chainfire's super su
Attached Files
File Type: zip boot.img.zip - [Click for QR Code] (4.24 MB, 606 views)
File Type: zip CWM-SuperSU-v0.92-mod.zip - [Click for QR Code] (701.6 KB, 8148 views)
File Type: zip JRN84D-insecure-boot.zip - [Click for QR Code] (4.38 MB, 729 views)
Last edited by ogdobber; 28th June 2012 at 07:51 AM.
The Following 7 Users Say Thank You to ogdobber For This Useful Post: [ View ]
 
 
28th June 2012, 06:29 AM |#2  
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 6
 
More
Thanks. May I clarify if I have to do both to get root or either one?
28th June 2012, 06:31 AM |#3  
ogdobber's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,831
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mcdull

Thanks. May I clarify if I have to do both to get root or either one?

the boot image is insecure...not necessarily needed
28th June 2012, 06:33 AM |#4  
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 6
 
More
Oic.. thanks alot.
Is there any chance to pack the insecure kernel into cwm package as well?
I have no access to computer that allow me to apply fastboot flash. I am sure a lot of ppl will be in the same situation. Thanks alot.
28th June 2012, 06:34 AM |#5  
ogdobber's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,831
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mcdull

Oic.. thanks alot.
Is there any chance to pack the insecure kernel into cwm package as well?
I have no access to computer that allow me to apply fastboot flash. I am sure a lot of ppl will be in the same situation. Thanks alot.

sure, give me a minute
28th June 2012, 06:37 AM |#6  
pablo1215's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Okay I installed the jellybean rom from rom manager but I lost clockwork recovery, anyone got any suggestions?
28th June 2012, 06:40 AM |#7  
Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag New York, NY
Thanks Meter: 23,064
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pablo1215

Okay I installed the jellybean rom from rom manager but I lost clockwork recovery, anyone got any suggestions?

bootloader mode -> reflash clockwork recovery using fastboot.
The Following 3 Users Say Thank You to zephiK For This Useful Post: [ View ]
28th June 2012, 06:40 AM |#8  
ogdobber's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,831
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by pablo1215

Okay I installed the jellybean rom from rom manager but I lost clockwork recovery, anyone got any suggestions?

fastboot a new one in...new one will stick

Code:
fastboot flash recovery recovery.img
The Following 2 Users Say Thank You to ogdobber For This Useful Post: [ View ]
28th June 2012, 06:44 AM |#9  
pablo1215's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Thanks guys appreciate the tip.
28th June 2012, 06:49 AM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 11
 
More
not working
Just flashed the two .zips. SuperSU is installed, but it says that the binary needs to be updated. When it tries to update it fails, and no root apps work.
28th June 2012, 06:51 AM |#11  
ogdobber's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,831
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by krishmasand

Just flashed the two .zips. SuperSU is installed, but it says that the binary needs to be updated. When it tries to update it fails, and no root apps work.

reboot, then open supersu and then update

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes