Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,157 Members 42,910 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Did you have 3g issues with your Sprint Gnex?
Yes I did. and they mailed me a replacement. 4 8.89%
Yes. They said it was a network issue. 17 37.78%
No. Sprint would never lie. 24 53.33%
Voters: 45. You may not vote on this poll

[SPRINT] GNEX Defective Radio Epidemic POLL

Tip us?
 
dreamsforgotten
Old
#81  
dreamsforgotten's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2552
Posts: 5,012
Join Date: May 2010
Location: Louisiana

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by flashback7 View Post
My toroplus disconnects from wifi while I'm at work all the time. I also own a maguro. My maguro never disconnects. I've observed this for 2 wks. I went back stock, recovery and all and got ota from Sprint ..Seems to do fine on 3g but this wifi deal is very real. I even did a restore to stock rooted and still had issue .. Strange. I'm looking VERY forward to some newer radios!!!


Toroplus Gnex
CM9 Kang
Franco's r163
Short fix is a kernel that boost the wifi with a script Franco i believe does

Sent from NS4G Pool Party
I quit school because of recess...they play too much
"I find it kinda funny....Find it kinda sad....That the dreams in which im dying...Are the best I've ever had..."
-Gary Jules
If you want to learn to develop, check out http://www.dreamsforgotten.net.

Fixed lol..Fixed for real this time!
Look out for your devs PayPal is appreciated.

Learn to Theme: Includes links to the next guide at bottom
 
snoopy1e11
Old
#82  
snoopy1e11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 1,028
Join Date: Mar 2010
Location: Memphis

 
DONATE TO ME
Has anyone ever had this happen on sprint galaxy nexus before just started happening today

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1337918763502.jpg
Views:	215
Size:	69.8 KB
ID:	1082802  
 
scoobdude
Old
#83  
scoobdude's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 72
Posts: 673
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by snoopy1e11 View Post
Has anyone ever had this happen on sprint galaxy nexus before just started happening today

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using xda premium
Where are you located? Apparently you will drop connection to voice (like i did) or roam (like my wife did) when they are upgrading the LTE towers or something. This was in Austin and few days later somewhere else.
 
snoopy1e11
Old
#84  
snoopy1e11's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 1,028
Join Date: Mar 2010
Location: Memphis

 
DONATE TO ME
I live in Hinesville Ga, if we get lte it'll be the last run but we actually have wimax but the ppl at sprint don't even know it

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using xda premium
 
flashback7
Old
(Last edited by flashback7; 7th July 2012 at 05:23 PM.)
#85  
flashback7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1324
Posts: 2,711
Join Date: Feb 2012
Location: San Antonio Texas
Deleted ..
Sprint-Moto X/stock rooted odexed 4.4.4/Philz latest recovery
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes